2777
2789
عنوان

تاثیر اینجا

59 بازدید | 12 پست

بچه ها شما هم قبول دارید اینجا داره رومون خیلی تاثیر میذاره چه بد چه خوب؟! از نظر من بدش بیشتره چون جو یکم منفی هست اینجا خیلی خوبه برای پرسیدن تجربه ها ولی نبودن به نظرتون بهتر نیست ؟!

راستی نمیشه حذف کنیم اکانت رو؟!

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

تاثیر چیه خواهر 

عصبیم کردههههههههههه🤯🤯🤯

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

رو من یه اثر مثبت گذاشت بخاطر جو مذهبیش 

نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹

خیلی جدید خیلی بد شده 

و من خودم حساس هستم اینجا هم یه کلمه حرف بزنی مخالف میلشون باشه با بی تربیتی فحش جواب میدن واقعا بهم میریزم 

تصمیم دارم دیگه نیام 

یا تو هر تاپیکی شرکت نکنم

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

خیلی جدید خیلی بد شده و من خودم حساس هستم اینجا هم یه کلمه حرف بزنی مخالف میلشون باشه با بی تربیتی ف ...

واقعاً حس میکنم با اینکه مدت کمی هست فعالیت میکنم کلافه شدم ؛)

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

آره تاثیر مثبت هم داره

آره خوب بوده برا من البته اینم هست که تو تاپیکای منفی زیاد نمیرم و خودمو درگیر نمیکنم بنظرم خودمون باید حواسمون باشه

نیما یوشیج همه ی داستان را گفت: چایت را بنوش، نگران فردا نباش، از گندمزار من و تو، مشتی کاه می ماند برای بادها/... درخواست دوستی نمیپذیرم🌹

باید چیکار کنیم الان؟من والا چند هفته ای میشه فعالیت میکنم

مجازیه همینه دیگه 

معلوم نیست پشت گوشی بچه‌س خانمه کی هست اصلا 

سعی کن جدی نگیری تاثیرم نمیگیری ازش

حالا منی که 🍑 از کامنتا سوخته🤣🤣

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...