من همه چی گرفتم وسیله برقی ب بازار و تو ایران نبود ک من نگرفته باشم...
جارو روباتیک و بخارگر دستی .بخارشور ..گوشت کوب برقی ..سرخ کن..ماکروفر ..چایی ساز ....از همه پیشتر ب کارم امد....
جارو شارژی و از اتوپرس و ساندویچ ساز و....اصلا استفااده نکردم
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
دست پدر و مادرت درد نکنه❤️جدی اسنک ساز بکار نیومد؟
من ک تا حالا استفاده نکردم ...من ماکروفر و فر پیشتر استفاده میکنم...
پلوپز و چرخ گوشت و ابمیوه گیری و ی عالمه وسیله دیگه ک حتی اسمشون نمیدونم استفاده نکردم
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..