2777
2789
عنوان

دوران نامزدی طولانی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 26 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه نداریم

خوب کلا به چه پشتیوانه یی ازدواج کردید؟

مثلا عقد کردید برای چی منظورم اینه خوب تا کی میخاد چیکارکنه

دست بجنبون خودت ببین پدرت کمک نمیکنه برو یک اتلیه یکم عکس و فیلم بگیر براخودت 

وام بگیر یا طلا بفروش خونه اجاره کن وبرو سر زندگیت

خوب کلا به چه پشتیوانه یی ازدواج کردید؟مثلا عقد کردید برای چی منظورم اینه خوب تا کی میخاد چیکارکنهدس ...

پدرش قول هایی داده ولی الان جواب نمیده باید خونشون فروخته شه که نمیشه 

نه عروسی نه خونه نه حتی طلا هم نخریدن درضمن من عقد هم جشن نگرفتم

پس حمایت خانواده نداره فکر کنم شمارانمیخان یا خوده پسر باید بره به خانوادش بگه حمایت کنن یا دیگه شده یک خونه۴۰متری بگیری

برو معتمد شهرتون یامحله پیش این حاج اقاها هست خیلی وقتهاخیرین خونه اجاره کم میدن برید سر زندگیتون

پس حمایت خانواده نداره فکر کنم شمارانمیخان یا خوده پسر باید بره به خانوادش بگه حمایت کنن یا دیگه شده ...

نه این جوری که راضی نیستن پدرش خونه و مغازه داره منتها ۶ ساله فروش نمیره 

نه این جوری که راضی نیستن پدرش خونه و مغازه داره منتها ۶ ساله فروش نمیره

اشتباه از خودتون بوده الکی وعده دادن باید میگفتی وقتی امکاناتت جورشد بیا خواستگاری بعد عقد میکنیم اینا یک چیزی گفتن مگه میشه۶سال فروش نره۵ساله دیگه هم نمیره خیلی ازپدرومادرها تا عروس میگیرن زورشون میاد میتونستن که یک وام ۱۰۰تومن بگیرن ۱۰گرم طلا بخرن ان هم نمیتونستن؟؟؟بهانه س به شوهرت بگو برو بعد محرم بیا بریم