2777
2789
عنوان

کاربر زن نما

183 بازدید | 26 پست

هر روز یه مورد باید کشف کنیم 

یه خانومی تاپیک زد که چرا کسی که طلاق میگیره سریع ازدواج میکنه ،گفتم شاید نیاز جنسی 

چند دقیقه بعد یه کاربر خانوم لایکش کرد و درخواست داد منم چون خانوم بود قبول کردم ،سریع به سرعت برق و باد پیام داد 

واقعا ما کی از دست این نرا راحت میشیم؟

🤍﷽🤍فبای الاء ربکما تکذبان🕋 از تاریخ اذر ۴۰۴ این اکانت واگذار شده به من🌷

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حالا که اینهمه مرد هست تو سایت

چرا می‌خوان خودشونو زن نشون بدن الله اعلم

اینجا همه فکر میکنن هرچه خودشون میگن درسته و اشتباهی به تفکراتشون وارد نیست هرکی هم مخالفه انسان نیست ، با عرض تاسف باید بگم اگر جزو همین دسته اید شماهم یک دیکتاتور درون دارید . هیچکس به اندازه ی کسی که معتقد است حقیقت مطلق در دستان اوست، خطرناک نیست؛ چنین کسی حاضر است برای آن حقیقت، خون بریزد.[عصیان فرشتگان؛آناتول فرانس]

ولشون کن الان حامی نرها زن نماها میریزن سرت

حامی نرها تو سایت هست ولی حامی زن نماها نیست چون حرفیم بخوان بزنن به رگبار بسته میشن توسط ما

اینجا همه فکر میکنن هرچه خودشون میگن درسته و اشتباهی به تفکراتشون وارد نیست هرکی هم مخالفه انسان نیست ، با عرض تاسف باید بگم اگر جزو همین دسته اید شماهم یک دیکتاتور درون دارید . هیچکس به اندازه ی کسی که معتقد است حقیقت مطلق در دستان اوست، خطرناک نیست؛ چنین کسی حاضر است برای آن حقیقت، خون بریزد.[عصیان فرشتگان؛آناتول فرانس]

احمقم باشی اینو بخونی میفهمی ی نر اینو فرستاده 

نمیدونم راجب ما چه فکری میکنن 

خب چرا کسیو که نمیشناسی درخواستشو قبول میکنی

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

احمقم باشی اینو بخونی میفهمی ی نر اینو فرستاده نمیدونم راجب ما چه فکری میکنن

میخوای کاربریشو بذار اینجا بقیه بشناسن

خب چرا کسیو که نمیشناسی درخواستشو قبول میکنی

عزیزم من خودم کاربرای خانومی که تاپیکاشونو دوس دارم درخواست میدم که بعدا هم ببینم مثلا یکی تاپی میزنه واسه بچش که فعلا حاملس درخواست میدن کاربریشو داشته باشم بعدا بیام ببینم زایمان کرده یا تعیین جنسیت شده یا نه که انقد ذوقشو داره

واسه همین خانومی هم اگه درخواست بده قبول میکنم 

عزیزم من خودم کاربرای خانومی که تاپیکاشونو دوس دارم درخواست میدم که بعدا هم ببینم مثلا یکی تاپی میزن ...

شما قبلش همیشه تاپیکاشو ببین مشکوک نباشه بعد قبول کن

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

شما قبلش همیشه تاپیکاشو ببین مشکوک نباشه بعد قبول کن

عنوان تاپیکاش مشکوک نبود

ولی الان دیدم یکی از تاپیگاش گفته خانوما شما امپول زدین داد زدین درد داشت؟😑😑اونجا فهمیدم مریض جنسیه

اره 😑 تازه یکیش تایپیک زده بود ک میخوام واسه داداشم زن درست کنم دختر خوب سراغ ندارین؟؟ حالا واسه خودش بودااا.. اخر معلوم شد مرد بود تعلیق شد گویا با یه اکانت دیگه اومده