2777
2789
عنوان

خانما لطفا بیاین حالم بده

131 بازدید | 12 پست

تو تاپیک قبلم گفتم پریروز مسموم شده بودم دیگه نرفتم دکتر

الان حالم بده هیچی نمیتونم بخورم حالت تهوع میگیرم امروزم از خواب بیدار شدم کتفام گردنم درد میکنه دور چشمام وحشتناک درد میکنه نمیتونم بچرخونم چشمامو کل سرم درد میاد باهاش الانم شام خوردم ب زور باز حالم بد شده میخوام بیارمش بالا😭😭😭چیکار کنم بنظرتون تو خونمون همه خوابن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید کسی اطلاع داشته باشه یا قبلا اینجوری شده باشه میگم ک کل خانوادم خوابن نمیتونم شاید کسی راهکاری ...

نه عزیزم راهکار خونگی نداره باید حتما بری دکتر حالا امشب نمیشه فردا اول وقت برو سرم و دارو نیاز داری 

عزیزم قرص اصلا نخور‌ اگه میدونی حالت بده بزار خالی شی بالا بیاری بهترهاگه دل درد داره نبات بسوزان و ...

پریروز چندین بار اوردم بالا 

دل دردم دارم ولی بیشتر از چشم دردم میترسم نبض کنار چشمم دست میذارم کامل اومده بالا میزنه 

پریروز چندین بار اوردم بالا دل دردم دارم ولی بیشتر از چشم دردم میترسم نبض کنار چشمم دست میذارم کامل ...

واییییی عزیزم توهم این بیماری جدیده رو گرفتی حتما برو دکتر قربونت(منظورم الان نیست فردا)سعی کن حالت تهوع داری بالا بیاری و اوق بزنی که اسید معده دیگه ترشح نشه و حالت بهتر شه و بتونی بخوابی 

کرمانشاه،دانشجو تجربی:)

واییییی عزیزم توهم این بیماری جدیده رو گرفتی حتما برو دکتر قربونت(منظورم الان نیست فردا)سعی کن حالت ...

ممنون عزیزم🤍🤍اخه امتحان نهایی زبان هم دارم فردا صبح 

ببینم خدا چ میخواد

2790
2778
2791
2779
2792