2777
2789
عنوان

😍بچها

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 23 پست
جواب 😀

زمستونی براش خریدم تازه 😋

اللهم عجل لولیک الفرج                               خدایا بحق علی اصغرامام حسین ع دامن همه منتظرا رو سبز کن به منم یه نینی سالم بده😍
بچه ها یه ادکلن مردونه عالی اما قیمتش صد به پایین باشه معرفی کنید

تو دیجی کالا بزن عطروادکلنبعد هم رایحه هم قیمت میشه انتخاب کنی

دیویدف.بولگاری.هرمس.اینا عالی ولی بیشتر از100

گل پسرم👶تو اومدی تا خوشبختیم پررنگ تر شه😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو دیجی کالا بزن عطروادکلنبعد هم رایحه هم قیمت میشه انتخاب کنی دیویدف.بولگاری.هرمس.اینا عالی ولی بی ...

آخه چون عطر و ادکلن زیاد استفاده نمیکنیم بوها نمیدونم چجوریه یه رایحه خوش سلیقه میخوام

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🩵 پسرم بی صبرانه منتظرم روی ماهتو ببینم خیلی ذوق دارم واسه اومدنت 🩵 👶 یه اردیبهشتی خوش قلب تو دلمه 👶 ۱۴۰۵/۰۲

آخه چون عطر و ادکلن زیاد استفاده نمیکنیم بوها نمیدونم چجوریه یه رایحه خوش سلیقه میخوام

ادکلن وودی من خریدم خیلی خوبه. آقایون لالیک هم خیلی دوست دارن بوشو

گل پسرم👶تو اومدی تا خوشبختیم پررنگ تر شه😍
یه سوال غذا هم درست میکنی من همیشه فکر میکنم خانمایی که شوهرشون رستوران داره غذا درست نمیکنن😀

اتفاقا برعکس هم خودم هم شوهرم غذا خونگی دوسداریم فقط شاید هفته ای یبار درست نکنم 😐

اللهم عجل لولیک الفرج                               خدایا بحق علی اصغرامام حسین ع دامن همه منتظرا رو سبز کن به منم یه نینی سالم بده😍
من وهمسرم خیلی سخت پسندیم باهم میریم خرید هرچی برداشتیم طرف مقابل پولشو حساب میکنه 

چ جالب اینجوریم خوبها