2777
2789

بچه هاتونو هر جاایی مهد نفرستین 

یک ماه ب عنوان کار آموز رفتم مهد

مربی ها و مدیر مهد بچه هارو میزدن 

بچه‌ی کوچیک شیر خوار و میزدن...

بچه ها انقد میترسیدن ازشون ولی بخاطر نمره و مدرکم نتونستم برم گزارش بدم

https://t.me/FaalHoosh_bot?start=7906571814

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جانم

ببخشید من یه جایی فرم پر کرده بودم برا مربی گری‌بعد گفتن از فردا آزمایشی بیا دست پر هم بیا من میخواستم بدونم چه فعالیت هایی انجام بدم خوبه؟ نقاشی و قران و قصه گویی اینا خوب هست برا روز اول؟ چون نمیدونم برنامه ی هفتگی اونا چی هست خودم میخوام چند تا فعالیت بنویسم مثل طرح درس ببرم همراهم 

ببخشید من یه جایی فرم پر کرده بودم برا مربی گری‌بعد گفتن از فردا آزمایشی بیا دست پر هم بیا من میخواس ...

عزیزم میتونی چند تا شعر آماده داشته باشی، نقای هم اگه میتونی آموزش بدی چند نمونه ساده آماده داشته باش، نمایش عروسکی ساده اگه میتونی اجرا کنی

روزای اول مهد معمولا برای بچه ها آموزش خاصی نمیدن بیشتر آشنایی و آمادگی نوآموز مهمه؛ لبته من شرلیط این مهد نمیدونم.

خواهش میکنمموفق باشی💗

سلام ببخشید عزیزم میشه یه سوال بپرسم ازتون؟ چطوری شما کلاس رو مدیریت میکنید؟ چه شیوه ای دارید براش؟ برا منی که تجربه ندارم چه راهکارهایی پیشنهاد میدید؟ چون بچه های الان اکثرا بازیگوشن و حرف گوش نمیدن چطوری کنترلشون کنم باهاشون ارتباط بگیرم

بچه هاتونو هر جاایی مهد نفرستین یک ماه ب عنوان کار آموز رفتم مهدمربی ها و مدیر مهد بچه هارو میزدن بچ ...

کجا بود حالا بگو دولتی بود؟ 

خدایا پسرم برام حفظ کن. سالم و صالح💙🙏👦👼

قبلا خودم مربی مهد بودم این برنامه هفتگی بود که خودم درست کردم همه اولیا و خود مدیر ازم راضی بودن

شنبه : کتاب هوش_شعر _ دعای فرج _ خمیر بازی

یکشنبه : کتاب مهارت های اجتماعی_سوره _ نقاشی _ قصه

دوشنبه : کتاب ریاضی _ بازی _ انگلیسی _ دعای فرج

سه شنبه : کتاب علوم _سوره_ نقاشی _ چسبانه کاری

چهارشنبه: دعای فرج _ بازی _ انگلیسی _ قصه_ رنگ انگشتی

چشم من هرگز ندیده‌ست آدمی بی‌درد را ، زندگی رنجی مدام است آدمی سرسخت باش!

سلام ببخشید عزیزم میشه یه سوال بپرسم ازتون؟ چطوری شما کلاس رو مدیریت میکنید؟ چه شیوه ای دارید براش؟ ...

ببین عزیزم بچه ها عاشق بازی و سرگرمی هستن، یعنی اگه سعی کنی آموزشت با شعر و بازی همراه باشه خیلی خوششون میاد و بیشتر توجه میکنن؛

اما خب بطور کلی که بچه ها شیطنت دارن درسته و گاهی وقتا هم میشه کنترلشون سخت میشه و ممکنه عصبانی بشی  که کلا بنظرم طبیعیه و خودت این مواقع سرزنش نکن.

من خودم سعی میکردم اول کلاس پرانرژی شروع کنم مثلا ورزش میکردیم و شعر میخوندیم بعد سراغ آموزش میرفتم، بعضی وقتا هم میشد بچه هایی بودن ه به آموزش توجه نمیکردن و خبلب شلوغ بودن که خب تلاشم میکردم اگه نمیشد دیگه خیلی بهشون توجه نمیکردم.

فقط سعی کن باهاشون همدلی کنی خودت بذاری جاشون ببینی اون لحظه چه احساسی دارن اینجوری برا خودت هم راحت تره و کمتر اذیت میشی؛ چون بچه ن و ممکنه ما گاهی یادمون بره بخاطر همین این نکته رو گفتم.