2777
2789
عنوان

طب سنتی طرقبه

77 بازدید | 1 پست

تا به حال حکمت گیاه مشهد رفتید من امروز اولین مراجعه ام بود و تا آخر عمرم هرگز پیشش نمیرم یه عطاری هست که آن آقای عطار جلوی بقیه مشتریان اش افراد رو ویزیت می کنه از من سوالاتی جلوی جمع پرسید که واقعا من رو معذب می کرد بعد که گفتم دوست ندارم به این سوالات جلوی جمع جواب بدم بهش بر خورد و گفت درمانی برای مشکلات من نداره خیلی رفتار زننده داشت و نشان داد که برای مراجعان اش ارزشی قائل نیست من حدود یک ساعت ونیم تو راه بودم کلی هزینه اسنپ دادم و اونجا هم یک ساعت معطل شدم تا نوبتم شود ولی این آقای عطار چون بهش بر خورده بود این طور با من برخورد کرد ۲ تا زن هم کنارش بودن که آنچنان قیافه گرفته بودن و مغرور بودن به من گفتن آره دیگه برای تو درمانی نداریم فکر نمی کنم تحصیلات زیادی هم داشت میگن نبض رو هم می گیره اما نبض من رو نگرفت خیلی از این موضوع ناراحتم و دوست داشتم تجربه ام رو اینجا بگم

چه برخورد بدی داشته منم  رفتم حکمت گیاه تجربه ی خوبی نداشتم نبض منم نگرفت برام یه نقاشی کشید رو کاغذ گفت قلب و عروقت سالمن در صورتی که من تازه قلبم رو آنژو کردم بعد گفت خداروشکر دیابت هم نداری حالا من ۲ سالی هست که انسولین مصرف می کنم همونی که تو قاسم آباد هست؟