2777
2789
عنوان

گیاهخوارا بیابیددد لطفااا🫠

83 بازدید | 13 پست

من تازگیا گیاهخوار شدم بعد قراره یه جشن عقد بریم و قطعا غذای تالار یه کبابی جوجه ای چیزیه شما تو این موقعیت ها چیکار میکنید ؟مثلا فقظ برنج میخورید گوشتتونو چیکار میکنید؟

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید یه سوال دارم ، اگه دوست داشتین جواب بدید💕چرا گیاهخوار شدید؟

برای احترام به حقوق حیوانات

و اینکه کلا اون حیوون میومد جلو چشمم و از خوردن یهو منصرف میشدم بهم نمیچسبید

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

قبلا چندماه گیاهخوار شده بودمبرنج و گوجه + سالاد بخور یا برنج‌خالی و ماست میخوردم

اطرافیانتون واکنش نشون میدادن؟مثلا نمیگفتن چرا نمیخوری و اینا

برنج رو با گوجه میخورم گوشت رو میذارم کنار یا اگه بغل دستی خواست بش میدم

واکنش نشون میدادن اطرافیان ؟

اطرافیانتون واکنش نشون میدادن؟مثلا نمیگفتن چرا نمیخوری و اینا

اره خیلیی😑

میگفتم گوشت دوست ندارم و اهمیت نمیدادم

ولی بعضیا خیلی گیر میدادن

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

اره خیلیی😑میگفتم گوشت دوست ندارم و اهمیت نمیدادمولی بعضیا خیلی گیر میدادن

وای من وزنم کمه موقعی که گوشت میخوردم هزاربار بهم میگفتن وای کم میخوری چه برسه الان که گیاهخوار شدم مطمئنم دیوونم میکنن🤦🏻‍♀️😂

سلام چه کار خوبی کردی که گیاهخوار شدی 👏🏼 میتونی گوشت رو تو ظرف یه بار مصرف یا مشما نگه داری بعدا ببری بدی گربه های خیابونی بخورن اینجوری هم اسراف نمیشه هم یه کار خوب در حق اون زبون بسته ها انجام دادی

پلو رو هم میتونی با سالاد یا گوجه و مخلفات غیرگوشتی بخوری

سلام چه کار خوبی کردی که گیاهخوار شدی 👏🏼 میتونی گوشت رو تو ظرف یه بار مصرف یا مشما نگه داری بعدا ب ...

💕اره ولی از واکنش اطرافیان میترسم درحالت عادی روزی هزاربار بهم میگفتن لاغری از بس کم میخوری چه برسه الان که گیاهخوارم 😂