2777
2789

من تازه ۵روزه استخدام فروشگاه شدم با بد بختی مدیر فروشگاهم آدم کلکیه قوانین شرکت رو رعایت نمیکنه هر چی کاره میده من برو از انبار جنس بیار از کامیون بار خالی کن  بچه های دیگه که  قدیمی ان صمیمی هست باهاش رو گذاشته صندوق همش نشستن من و یه بد بخت دیگه عین چی بار جا به جا میکنیم حلب روغم برنج اونقدر جا به جا کردم کمرم درد میکنه بهش میگم چرا ما و نمیزاری صندوق مگه قانون فروشگاه نیست چرخشی باشه میگه 

هستید باقی شو بگم؟

میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که  نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹

خب

لعنت خدا بر اون ۱۶ میلیونی که به یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه

خبببببببب

لعنت خدا بر اون ۱۶ میلیونی که به یزید ترامپ رای دادن لعنت خدا بر کسایی که با ایران اینکارو کردن لعنت خدا بر کسایی که تزویر رو نشناختن و به اون یزید ترامپ رای دادن لعنت بر جاهل و جهالت لعنت لعنت لعنت لعنت بهشون که ما رو به این فلاکت انداختن بخاطر چند گرم پارچه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماه نمیتونی صندوق وایسی تا سه ماه خبری از مرخصی نیت در صورتی که شرکت همشو گفته بود من رفتم شرکت گفتم قوانین رو رعایت نمیکنه منابع انسانی کپ کرد گفت زنگ میزنم بهش با من چپ افتاده خیلی چپ هی بهم میگه تو حاشیه بازی یه بار بری شرکت اعتراض کنی نامه اخراجیت رو میزارم رو میز اینجا هر چی من بگمه و مدیر منم فروشگاه منه من قوانین خودمو دارم من میخوام اصلا فحش بدم بزنمتون بایکی حال کنم با یکی حال نکنم من مدیرم شما حق نداری بری چیزی بگی تو شرکت تو الان دو بار حاشیه درست کردی 

هستید بگم

میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که  نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹

خب 

برگشتی اعتراض میکنی زبونت درازه من نیرو ساکن میخوام هرچی گفتم بگه چشم و تمام من بخدا هیچی نگفتم فقط از حق خودم رفتم شرکت دفاع کردم ما آدم نیستیم؟ گاوی چیزی هستیم دور از جون؟

من موندم چیکار کنم خیلی اذیتم میکنه چی کار کنم همش قانونایی میزاره که با قانون شرکت مغایرت داره دهنمو سرویس کرده اونقدر کار داده 

ظلم تمامه فقط بار خالی کنی تو شرکت من پرسیدم گقتن تو فروشگاه کارا چرخشی هست اینجا اکیپ خودشو گذاشته صندوق ما ام گاو بار کش شدیم