2777
2789
عنوان

شوهر دعوا

116 بازدید | 12 پست

امروز با شوهرم دعوا کردم نه کار خونه کمک می‌کنه نه سر کارمیره میگم بچه رو نگه دار بزار این خرابه بابات رو تمیز کنم میگه فردا امروز سوسک دیدم دیوونه میشدم دیگه

گفتم نگه دار با بچه نمیشه ،گف زن مردم هر دوشو می‌کنه گفتم کدوم زنی تو خونه ۳۰ متری نشسته من دومیش باشم خونه بی آسایش ،من از خانواده مرفه اومدم واینا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما می‌دونستی قراره تو ۳۰ متر خرابه زندگی کن با همچین آدمی و ازدواج کردی و بچه دار شدی؟ اگه می‌دونستی که خب نوش جون

اگه نمی‌دونستی و بعد اینجوری شد هم جدا شو، این چه وضعیه

شما می‌دونستی قراره تو ۳۰ متر خرابه زندگی کن با همچین آدمی و ازدواج کردی و بچه دار شدی؟ اگه می‌دونست ...

حامی ندارم خانوادم پشتم نیستن شهر کوچیکه پدرو مادرم خیلی اذیتم میکن نمیدونی خانواده ی. من خانواده نیستن سوهان روحن

یعنی به زور شوهرت دادن؟ خیلی عجیبه

زور چیه میگم اصلا نمی‌دونستم فقط یه وقت آرایشگاه گرفتن گفتن مهمونیه بعد دیدم بردنم محضر خونه،

یهو جمعیت رو دیدم تو ارایشگاهم گفتن باورم نمیشد آخه اصلا حلقه اینان نخریده بودیم اصلا کلی بهم نگفته بودن خیلی روز مزخرفی بود نمیدونی زور بازم می‌دونی چی میشه تو محضر افتادم 

کدوم خانواده مرفهی همچین کاری میکنه؟!

ما متوسط رو به بالاییم مامانم مریضه دهن بینه تو خونه همش دعوا بود میگف این همه جهاز خریدم هیچکی ندیده شوهر کن میخوام مردم ببینن کلا آدم مریضیه رو بابامو تاثیر گذاشت البته بابام هم میگف خدا کریمه ،درست میشه از این مزخرفات نگرانم نبودن هیچ وق