2777
2789
عنوان

گره تو زندگی

93 بازدید | 9 پست

دوستان من خیلی احساس میکنم تو زندگیم گره داره

من بعد ازدواجم کلا زندگیم از دور شانس خارج شد

دست به هرکاری زدم فقط ضرر کردم

مغازه زدم جنسامو دزد برد

آرایشگری کردم پولم خوردن ندادن

همین که رفتم سر زندگی مجبور شدم برم شهر دور زندگی کنم و  شوهرم بهم بی محل بود و پول نمیداد بهم برام خسیسی میکردو دریغ از یذره توجه و محبت

مشکلی نداشتم ۷ بچه دار نشدم

بعد که بچه دار شدم و کلی سیسمونی خریدم دم زایمان از دستش دادم

خیلی احساس میکنم گره تو زندگیم هست که هیچیم به نتیجه نمیرسه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من همش غصه میخوردم خیلی تلاش کردم ولی هیچی درست پیش نمیرفت انگاری برکت نداره زندگیم اصلا

منم تو همه چیز شکست خوردم شدم یه ادم افسرده ک با دارو ام خوب نمیشم فقط نحسی اوردم

شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔

منم تو همه چیز شکست خوردم شدم یه ادم افسرده ک با دارو ام خوب نمیشم فقط نحسی اوردم

من رفتم روانشناس ولی دارو هاشو نخوردم 

دلم نمیخواد افسرده و غمگین باشم ولی انگاری همچی داره منو به اون سمت میکشونه

من رفتم روانشناس ولی دارو هاشو نخوردم دلم نمیخواد افسرده و غمگین باشم ولی انگاری همچی داره منو به او ...

یه جاهایی کم میاریم دیگه روانمون داغون میشه من ک دیگه حوصله جنگیدن ندارم همه چی بن بسته برام 

شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔

یعنی چیکار باید بکنم

برو سجده ، نشسته ، خوابیده ، در حال راه رفتن ، همه جوره بگو خدایا بابت هر گناهی ک کردم ، غلط کردم .

استغفرالله هم میتونی بگی 

ذکر یونسیه رو حفظ کن ، اونو هر موقع یادت اومد چندین مرتبه در روز بگو

منو لایک ننننکن ! لایک نکن! لایک نکن! نکن! نکن عزیزم!

ختم سی روزه استغفار...‌روزی هزار تا

استغفار 70بندی حضرت امیرالمومنین علی ع...میتونی هرروز چند تا از بنداشو بخونی

یـــــــــــا جواد الائمـــــــــــه ادرکنـــــــــــی *اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم* .................................................................................................................... قبول ترجمه متون مدیریت و مباحث کارآفرینی................................ http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1017083