2777
2789
عنوان

کیک پف نکردن کیک و چشم زدن

49 بازدید | 4 پست

زمانی که توستر نداشتم، کیک می‌پختم توی قابلمه و پف میکرد عالی میشد، توی گروه فامیلی هم میذاشتم و همه تعریف و تعجب میکردن که وای چطوری اینجوری باورم نمیشه و...

تا اینکه چندوقت بعد، یبار که پختم دیگه پف نکرد، گفتم حتما از بکینگ و موادشه که خراب شده، که عوضشون کردم اما باز پف نکرد، توستر خریدم و موادم عوض کردم اما بازم خراب شد و هربار میبینم پف نمیکنه میخام بمیرم😭😭 اینهمه زحمت بکش تهشم پف نکنه و بدترین کیک باشه

بنظرتون میشه چشم خوردن باشه؟ بس گفتن چطور درست کردی و چرا شاید اینجور باشه؟! اخه این فامیلا چشم دیدنِ خوردن و خریدن ما رو ندارن. نظر شما چیه؟!

یجا هم خونده بودم موهای فلانی رو چشم کردن و انقدر گفتن موهات موهات همشون ریختن، اینم میتونه حسودی و چشم باشه؟!😑😑😑😑

INFP, CAT 💚

وای چقدر دوست دارید جفنگیات بهم ببافید 

اره چشم خوردی برو باطل السحر بخر 

عقل که نباشه جون در عذابه احتمالا همون یکدفعه هم شانسی خوب دراوردی وگرنه چرا من صدبار کیک میدزم صدبار یک مدل میشه بدم بشه مشکل از خودم و کار خودم بوده

وای چقدر دوست دارید جفنگیات بهم ببافید اره چشم خوردی برو باطل السحر بخر عقل که نباشه جون در عذابه اح ...

باشه دوست عزیز چرا دعوا داری و داد میزنی😐 جفنگم‌ خودت میگی ادب داشته باش ابله

INFP, CAT 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای چقدر دوست دارید جفنگیات بهم ببافید اره چشم خوردی برو باطل السحر بخر عقل که نباشه جون در عذابه اح ...

خیلی خنده داره بقرآن من هزار بار تا بحال با انواع و اقسام حالت ها کیک درست کردم هربازم یک شکلی میشه هیچوقت به این فکر نکرم چشمم زدن چون جلو مهمونم میزارم😂😂😂

ما تربیت شدگان مکتب ابا عبد الله الحسین هستیم کمترین چیزی که در راه حق میدهیم جان است و تا جان در بدن داریم شعار ما هیهات منا الذله است ما را با مرگ تهدید نکنید که آرزوی هر آزاده در جهان شهادت است و شهادت نیز سرنوشت تمام نیک نامان زمین بوده و هست. کشوری زیر سایه فرزندان موسی ابن جعفر را هیچ کس یارای مقابله با آن ندارد و درختی به بار نشسته از خون پاکان خود طبر میشکند نه طبر او را برای اثبات این ۴۷ سال را باید مرور کرد... خدایا خدایا تا انقلاب مهدی از نهضت خمینی محافظت بفرما خامنه ای رهبر به لطف خود نگهدار رزمندگان اسلام نصرت عطا بفرما دیدار روی مهدی زیارت کربلا نصیب ما بگردان🌱🇮🇷 اللهم عجل لولیک الفرج 💗اللهم صل علی محمد وآل محمد