2777
2789
عنوان

شکستگی ساق پا

44 بازدید | 4 پست

سلام دوستان بنظرتون شکستگی درشت نی ساق پا چقد زمان میبره جوش بخوره؟

خدایا امروز ۱۶مهر ۴۰۴ هست و من از همیشه بیشتر ناامیدم هروز که میگذره من ناامیدتر وسردرگم تر میشم،هرچقدر تلاش میکنم بیشتر از هدفم دور میشم دیگه از اطرافیان خجالت میکشم،خدایا در آستانه۳۰سالگیم و من بعد از گذشت ۱۱سال هنوز دست نکشیدم ایندفعه نیاز عمیق به نگاههات دارم دیگه بریدم ،الهی گاهی نگاهی😓

یکی دوماه

ممنونم 

چندتا تاپیک خوندم بعد ۵،۶ ماه هنوز جوش نخورده بودن استرس بدی گرفتم 

همسرم ساق پاش شکسته ممکنه کارشو از دست بده

خدایا امروز ۱۶مهر ۴۰۴ هست و من از همیشه بیشتر ناامیدم هروز که میگذره من ناامیدتر وسردرگم تر میشم،هرچقدر تلاش میکنم بیشتر از هدفم دور میشم دیگه از اطرافیان خجالت میکشم،خدایا در آستانه۳۰سالگیم و من بعد از گذشت ۱۱سال هنوز دست نکشیدم ایندفعه نیاز عمیق به نگاههات دارم دیگه بریدم ،الهی گاهی نگاهی😓

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ممنونم چندتا تاپیک خوندم بعد ۵،۶ ماه هنوز جوش نخورده بودن استرس بدی گرفتم همسرم ساق پاش شکسته ممکنه ...

خواهر زاده من ۵ سالش بود ساق پاش شکست در حدی که از رو پوست تیزیش حس میشد 🤕🤕 بعد یه ماه بردیم دکتر گفت هنوز خوب جوش نخورده دوباره گچ گرفت، بعد دوماه باز کرد گفت جوش خورده ولی بازم مواظب باش ضربه نخوره و از جایی نپره

شاید باز بچه و بزرگسال با هم متفاوت باشن، بهش مواد کلسیمی و استخوان ساز بده انشاا... زودتر خوب بشه

خواهر زاده من ۵ سالش بود ساق پاش شکست در حدی که از رو پوست تیزیش حس میشد 🤕🤕 بعد یه ماه بردیم دکتر ...

ازتون خیلی ممنونم