2777
2789
عنوان

یه تصمیم گرفتم

84 بازدید | 17 پست

لطفا کسایی که آشنایانشون کنکور زبان دادن یا خودشون کنکور زبان دادن یا اطلاعات درباره این رشته و کنکور دارین راهنمایی کنید ، من پشت کنکوری تجربی ام...با اجبار اومدن و رشتمو دوست ندارم...همش برام عذاب بوده..ولی از زمانی که موفق شدم خودمو بشناسم خیلی به زبان علاقه داشتم...همینجوری میخونم خودخوان حتی وقت اضافه بین امتحانات نهایی داشته باشمم میخونم..بنظرتون یکسال بمونم برای کنکور زبان؟ باید دوباره دیپلم ترمیم کنم؟ متوجه شدم فقط یه دفترچه داره و کسی هست که توضیح بده؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید اطلاعی ندارم بهتره از یه مشاور کنکور کمک بگیرین 

نظرشخصیه من اینه هرکاری میکنی بکن فقط برو دنبال علاقت تو نمیتونی چندسال بری سرکاری ک علاقه ای بهش نداری چون باعث میشه افسرده بشی و هزارتاچیز دیگ

لایک نکن هموطن،اگ خودم گفتم لایک کن🥲😂
ببخشید اطلاعی ندارم بهتره از یه مشاور کنکور کمک بگیرین نظرشخصیه من اینه هرکاری میکنی بکن فقط برو دنب ...

خیلی میترسم آخه تا حالا هیچوقت نرفتم تو راهی که غیر انتخاب خانوادم و مامانم باشه...خیلی از همه چیش میترسم

خیلی میترسم آخه تا حالا هیچوقت نرفتم تو راهی که غیر انتخاب خانوادم و مامانم باشه...خیلی از همه چیش م ...

میفهمم چی میگی 

خب برای هرکاری یه شروعی لازمه دیگ 

شروع کن اهداف خودتو دنبال کردن 

ما اومدیم ک زندگی کنیم یادبگیریم درس بگیریم و لذت ببریم گه ک خودمونو اذیت کنیم 

مامان باباها همیشه بهترین چیزارو میخوان ولی خیلی وقتا هم اشتباه میکنن

لطفا لطفا لطفا بخاطر خودت و آینده ای ک فقط برای خودته کلی فکر کن و درست و منطقی تصمیم بگیر 

میفهمم چی میگی خب برای هرکاری یه شروعی لازمه دیگ شروع کن اهداف خودتو دنبال کردن ما اومدیم ک زندگی کن ...

اجازه نمیده مامانم همین الانم بحثمون شد ...خدایا من چیکار کنم

اگه نکنی چی؟

خیلی ناراحتم اینقدر که نمیدونم چیکار کنم فرار کنم خودمو یه بلایی سر خودم بیارم نمیدونم چرا نمیفهمه من دوست ندارم تازه برگشته میگه بعد یکسال یادت افتاده در حالی که من همش از پارسال اینو مطرح کردم

اجازه نمیده مامانم همین الانم بحثمون شد ...خدایا من چیکار کنم

ماهم دعوا کردیم آخرش گریه کردم گقتم زندگی خودمه میخوام پشت بمونم ک راضی شدن 

حتی ثبت نام اولیه دانشگاه آزاد رو هم کرده بودیم ولی گفتم نمیرم

و باز هم اشتباه کردم و باز هم تکرار