2777
2789
عنوان

کیا بلدن خوب کیک بپزن

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 26 پست
چشم

قربون چشمات

۱ـ تخم مرغ ذو باید بذاری بیرون تا با دمای محیط هم دما بشه

۲ـ تخم مرغ رو به همراه شکر با دور تند همزن اینقدر میزنی ک حالت کش دار بشه میتونی

×نکته:توی کیک وانیلی از اسانس میوه توی همین مرحله میتونی استفاده کنی

۳ـ آرد رو ۳ بار الک میکنی ک هوا گیری بشه

۴ـ وقتی تخم مرغ و شکر به حالت کش دار یا همون بستنی اب شده در اومد آرد رو کم کم اضافه میکنی و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن در یک جهت هم میزنی 

تاکید میکنم تو این مرحله با دور کند و فقط در حد مخلوط شدن هم میزنیم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه ارد رو زیاد هم بزنی پف کیکت میخوابه

بعد کف همون قالب ۱۵ سانتی رو کاغذ روغنی پهن میکنی نیاز هم نیست دیواره های قالب رو چرب کنی

بعد به اندازه دو سوم ارتفاع قالب رو از مواد پر میکنی 

دو سه بار قالب رو به کف زمین میکوبی تا حباب های کیک خوب گرفته بشه

برای پختن کیک هم میتوی توی یک قابلمه از این کپسول های کیک یزدی یا هرچیزی ک یکم ارتفاع به قالبت بده بذاری

برای اینکه کف قالب از کف دیگ فاصله داشته باشه و روی حرارت مستقیم نباشه

روی اجاق گاز جتما شعله پخش کن بذار بعد قابلمه رو روی شعله پخش کن بذار

برای قالب ۱۵ سانتی حرارت شعله یکم بیشتر از دم کردن برنج 

حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه میپزه

حواست باشه عزیزم ۲۰ دقیقه اول اصلا در قابلمه رو باز نکن ک پف کیک میخوابه

یه نکته یادم رفت

قسمت براق کاغذ روغنی رو سمت کف دیگ و قسمت کدر تر رو سمت کیک قرار بده

وقتی از ۳۵ دقیقه گذشت میتونی با خلال دندون ترجیحا سیخ های چوبی رو توی کیک فرو کنی اگه مواد به سیخ نچسبید یعنی کیک پخته شده

همون لحظه کیک رو در بیار توی پلاستیک بکن بذار خنک بشه

من اینجوری کیک تولد میپزم:

سفیده تخم مرغ و زرده رو جدا میکنم 

سفیده رو اونقدر هم میزنم تا پف کنه و از کاسه نریزه

زرده رو با شکر و وانیل و شیر و روغن و آرد و بیکینگ پودر و جوش شیرین قاطی میکنم و بعد یکم یکم سفیده رو بهش اضافه میکنم 

مواد رو دو نصف میکنم به یکی یه قاشق آرد به دیگری یه قاشق پودر کاکائو میزنم

هردو تو قالب های هم اندازه و جداگانه می‌زارم توی فر از قبل گرم شده 

بعد اینکه درست شد و سرد شد لایه لایه برش میدم و لایه اول وانیلی می‌زارم و یه قاشق شیر رو روش پخش میکنم  و خامه ای که از قنادی گرفتم و فرم دادم و روش میکشم بعد موز و گردو می‌زارم لایه بعد کاکائو و باز همین روند تا تموم بشه بعد هم دورشو خامه کشی میکنم و تزئئن میکنم

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلم شکستہ💔

dancewithme | 13 ثانیه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز