2777
2789
عنوان

نامزد سمیم

259 بازدید | 14 پست

دوباره یه چی یادم اومد 

اومده بود بعد از قهرمون ک باهام صحبت کنه تنها تو اتاق من نشسته بودیم و داشتم خیلی اروم و محترمانه راجع به مشکلاتمون حرف میزدیم 

بعد برگشتم گفتم اخه چه فکری راجع به من میکنی ک این همه شک داری و بددلی و اینا مگه خیابونیم من بعد دستشو اورد بالا جلو صورتش که با پشت دست بزنه تو صورت من بعد بهش گفتم ببین میخواستی بزنی الانم منو تو پرخاشگری میکنی مثل همیشه و اینا...بعد یهو گفت برو بابا میخواستم صورتمو بخارونم تو توهم میزنی !!!!!

بعد چحد وقت خانوادش اومدن خودش نبود برادرش بود و مامان باباش گفتم اصلا پسر شما اومده با من حرف بزنه که مثلا درست شه همه چی دستشو اورده که بزنه تو صورت من پس فردا قطعا تو خونه منوکتک میزنه بعد داداش پرروش اومده میگه نه خوب شما چی گفته بودی ک اون میخواسته بزنه!!!!!!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیشار فک کناگه کتکت بزنه بعدا چی

دقیقا دارم جدا میشم الان،اخه خودش برداشته به یه ترن.س تو تلگرامش پیام داده عشقم ترخدا ببخشید نمیتونم زیاد بهت برسم وتو ک میدونی روم زومن بخاطر کارم و...بعد انتظار داره من ببخشم حالا دست بزن و رفتارهای سمی دیگش ب کنار

هم خودش پرخاشگره، هم خونوادش حمایتش می‌کنن. این رابطه‌ تهش خوب نمیشه. با آدمی که دست بلند میکنه یا تهدید میکنه نمیشه ساخت. همین الانم داری آسیب می‌بینی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

هم خودش پرخاشگره، هم خونوادش حمایتش می‌کنن. این رابطه‌ تهش خوب نمیشه. با آدمی که دست بلند میکنه یا ت ...

همینکه دستشو اورده جلو صورتش منظورته ک تهدید کرده؟؟؟؟

منم همینو میگم

دقیقا دارم جدا میشم الان،اخه خودش برداشته به یه ترن.س تو تلگرامش پیام داده عشقم ترخدا ببخشید نمیتونم ...

وای خداروشکر زودتر فهمیدی کیه

چقد سخت شده ازدواج واقعا

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
دقیقا دارم جدا میشم الان،اخه خودش برداشته به یه ترن.س تو تلگرامش پیام داده عشقم ترخدا ببخشید نمیتونم ...

عزیزم من چندبار تاپیکای شمارو دیدم تواون تاپیک پربازدید که میگفت همسرش نرمال نیست خیلی خوب توضیح داده بودی راجع به انحراف. ....همسرت .

ببین عزیزم اقدامی نکردی از کار اخراجش کنن؟ 

اگه اینکارو نکردی ازت خواهش میکنم از همون وکیلت بپرس چجوری میتونی این آدم بی شرف کثافتو از کار اخراجش کنی؟ 

مطمئن باش اقدام کنی .لوبدی تعلیقش میکنن.

آخه یعنی چی ارگانهای دولتی مخصوصانیروی انتظامی جای همچین افراد منحرف و عوضی نیست آخه.

اینا اسم چهارتا آدم درست و حسابی و اسم ی ارگان رو خراب میکنن.دید بقیه روخراب میکنن.باور کن اون موادم مال خودش بوده کثافط.تازه اصلا گیریم مال متهم بوده چطور شما نمیدونی تمام چیزایی که از متهم ضبط میشه طبق قانون ضمیمه پرونده میشه نه اینکه این بگیره بذاره توشلوارش مرتیکه عوضی😡😡

خواهش میکنم ی کاری کن بدبختش کن مثل سگ پرتش کنن بیرون .اینقدر عصبانیم که حدنداره .ببخشید اخه میدونی چیه اینا فقط به خودشون و شماضرر نمیزنن که ی همچین کسایی باعث میشن دید بقیه خراب بشه این ی جنایت بزرگتره.

برادرشوهر دختر فامیلمونم تونیروانتظامی بود مثل اینکه گل میگن چی میگن از اونا کاشته بودن یاداشته نمیدونم خلاصه متوجه شدن از نیروانتظامی پرتش کردن بیرون گفتم خوبش کردن.ی همچین آشغلایی لیاقت استخدام توی نهاد دولتی روندارن باید بذارن توالت بشورن چون اینا آدم که نیستن دنبال سواستفاده از موقعیتن.بازم ببخشید اگه طولانی شد🙏د چون کفرم دراومده ولی بازم خدابهت رحم کرده

جانم فدای ایران جانم فدای ایران آی به قربون ایران برید ان شالله🇮🇷🇮🇷🇮🇷 اگه راست بگید😒😂😂بعضیا اینقدر خودخواه و نفهمن که فکر میکنن از خود خداهم بیشتر میفهمن.از کنار ادمها فقط باید ردشدوبس. خدایا منو از شر این آدمهای احمق در امان بدار.الهی آمین🙏خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهمون دادی هرلحظه هزاران هزار مرتبه شکرت❤️❤️❤️.از اونجایی که به علت مشغله زیاد سایت نمیام، اگرهم بیام توهر تاپیکی نمیرم،اگرهم برم نظر نمیدم، اگرهم نظر بدم مخاطب من فقط و فقط شخص استارتر میباشددددد پس ممنون میشم اگه به هر دلیلی بانظر من مخالفی به هیچچچچ وجههههه ریپ نزنی دوست عزیز.مرسی که میفهمی🙏🙏🙏

عزیزم من چندبار تاپیکای شمارو دیدم تواون تاپیک پربازدید که میگفت همسرش نرمال نیست خیلی خوب توضیح داد ...

بخدااااااا خودمممممم دود دلممم میترسم برم پیش فرماندش انیارو بگم فرماندشم مثل خودش باشه میترسم پامو گیربندازه بگه ای بیا شهادت بده و فلان میدونی چی میگم؟بعد نامزد من اخه تو تاپیکام هست شب اخری اسلحه دستش بود کار به تهدید با اسلحه و...حتی فیلم دوربینای مدار بسته هست که با ماشین فرماندهی که یه پرشیا شخصی اومده مثلا جلو تونه ما یا کلی چیز دیگه هست،به وکیلم گفتم گفت من اصلا نمیگم برو پیش فرمانده یا نرو گفت طرف اصلا انقدری حتی تعادل نداره ک من بتونم ازش تعهد بگیرم بخاطر تهدیداش ک بگم نزدیک تو نیاد!!!!!میدونی چی میگم!!!!!!!!بخدا انقدر خودم مرددم ک برم یا نرم خیلی اذیتم!!!!!از زندگیم ک پرتش کردم بیرون،یه معتاد هم چنس گرا رو خدا زده،فکر کرده کلانتری بقالیه مثلا چیزی بود برداره بیاره بیرون فکر کرده خرم من!!!!!اخه من نمیگم همشون این شکلین ولی چتهاشو با دوستاش خوندم!!!!!!نود درصدشون اهل زن صیغه کردن و مواد و حتی با اون دخترایی ک موقت بودن حتی اوناروهم میزدن!!!بعد رفتم پیش وکیل وکیلم گفت اصلا ما امه میدونیم گشایی ک تو نیرون انتظامی مخصوصا اونایی ک تو کلانتری کار میکنن پروندشون دیگه بستس واسه ما!میگفت یه دختر ۲۰ سالرو پروندشو داشتیم که یه مرد نیرو انتظامی بود زن و بچه داشته دختررو از ۱۸ سالگی خام کرده برده صیغه کرده میگفت چه بلاها ک سر این دختر نیاورده هنوزم ولش نمیکنه،من نمیدونم ب قران چرا اینطورین،خدا شاهده اکمد خواستگاری و اینا فکر خانواده ی من و خودم این بود ک به به طرف پلیس چقدر امن باید باشه چقدر خیالمون راحت بود خیر سرمون

عزیزم من چندبار تاپیکای شمارو دیدم تواون تاپیک پربازدید که میگفت همسرش نرمال نیست خیلی خوب توضیح داد ...

بخدا دلمم واسه وون خانومه سوخت چون میدونم وقتی پای گفتن که میرسه هیچ کس فکر نمیکنه اون اقا داره اون کارو میکنه خود من طرفم انقدر از لحاظ ظاهر وکارو خاتواده موجه بود خانواده ی خودم باور نمیکردن خرفامو اتقدر من رفتم‌مشاوره ها!!!!!!!!!!!!گفتم فقط به اوم بنده خدا بگم بدونه شوهرش چه ادمیه!!!!!

دقیققققااااا مواد واسه خودش بود،ببین اولا اصلا تو کلانتری چیزی بگیرن اصلا امکان نداره ک بتونی بیاریش بیرون اونم مواد!!بعد اصلا چیزی ک از متهم میگیرن مقدارش زیاد نه انندازه بند انگشت تو یه تیکه لاستیک!اونم تو جیب شلوار جلو دستت که داری میای خونه نامزدت!؟اونم نامزد من بینهایت محتاط کار!!!!!!بعد اخه قبل اینک بیاد ب من اینو بگه تو پاساژ بعدا ک به مامانم گفتم گفت دقیقا قبلش رفته بود دستشویی،رفته دستشویی دیده نیست اومد ب من گفت قشنگ تابلوعه!اخه خیلی اخلاقش مثلا تایم طولانی خیلی پیش من بود اخلاق عالی خلق و خو ثابت یهو سر اینکه چرا نت گوشیت روشنه داستان درست میکردا!!بعد خونه خودمون میومد بارها شد کلی تایم پیش من بود اصلا نه میپیچوند نه چیزی ولی مثلا یه بار از سرویس اومد بیرون دیدم دهنش قشنگ بوی تریاک میده گفتم ها کن نکرد ولی هی شک داشتم ک پسر جوون از اینکارا نمیکنه تا خودش خودشو لو داد ک تو جیبم جنس بوده

وای خداروشکر زودتر فهمیدی کیهچقد سخت شده ازدواج واقعا

خیلی سخته....فقط دوست داشتم نامزد منو بیینی میگفتی دختره داره چرت میگه بابا این اینکارارو بکنه!!!!!!

خیلی سخته....فقط دوست داشتم نامزد منو بیینی میگفتی دختره داره چرت میگه بابا این اینکارارو بکنه!!!!!!

خدا دوست داشته که ذات واقعیش و فهمیدی

یه روزی ام تو کوچه ما عروسی میشه...🌱
2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز