عزیزم من چندبار تاپیکای شمارو دیدم تواون تاپیک پربازدید که میگفت همسرش نرمال نیست خیلی خوب توضیح داده بودی راجع به انحراف. ....همسرت .
ببین عزیزم اقدامی نکردی از کار اخراجش کنن؟
اگه اینکارو نکردی ازت خواهش میکنم از همون وکیلت بپرس چجوری میتونی این آدم بی شرف کثافتو از کار اخراجش کنی؟
مطمئن باش اقدام کنی .لوبدی تعلیقش میکنن.
آخه یعنی چی ارگانهای دولتی مخصوصانیروی انتظامی جای همچین افراد منحرف و عوضی نیست آخه.
اینا اسم چهارتا آدم درست و حسابی و اسم ی ارگان رو خراب میکنن.دید بقیه روخراب میکنن.باور کن اون موادم مال خودش بوده کثافط.تازه اصلا گیریم مال متهم بوده چطور شما نمیدونی تمام چیزایی که از متهم ضبط میشه طبق قانون ضمیمه پرونده میشه نه اینکه این بگیره بذاره توشلوارش مرتیکه عوضی😡😡
خواهش میکنم ی کاری کن بدبختش کن مثل سگ پرتش کنن بیرون .اینقدر عصبانیم که حدنداره .ببخشید اخه میدونی چیه اینا فقط به خودشون و شماضرر نمیزنن که ی همچین کسایی باعث میشن دید بقیه خراب بشه این ی جنایت بزرگتره.
برادرشوهر دختر فامیلمونم تونیروانتظامی بود مثل اینکه گل میگن چی میگن از اونا کاشته بودن یاداشته نمیدونم خلاصه متوجه شدن از نیروانتظامی پرتش کردن بیرون گفتم خوبش کردن.ی همچین آشغلایی لیاقت استخدام توی نهاد دولتی روندارن باید بذارن توالت بشورن چون اینا آدم که نیستن دنبال سواستفاده از موقعیتن.بازم ببخشید اگه طولانی شد🙏د چون کفرم دراومده ولی بازم خدابهت رحم کرده