2777
2789
عنوان

تاخیر در پریود

165 بازدید | 28 پست

سلام 

من ماه پیش چهارم پریود شدم ولی این ماه هنوز نشدم ی روزم ازش گذشته 

من رابطم اونجوری نیست که منی وارد واژن بشه یا حتی روش بریزه 

صبح ی درد شدید تو کمرم و شکمم دقیقا درد پریود گرفت گفتم شدم دیگه

بعد ده دقیقه خوب شد هیچیم نیومد 

چیکار کنم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

یه روز تاخیر خیلی زوره برا نگران شدنو‌اگرم منی وارد واژن نشده جای نگرانی نیست

تا چند روز نرماله 

پس این درده چی بود صبحیه

من حتی پی ام اسمم همیشه سینه هام درد می‌کنه الان ی هفتست درد می‌کنه 

آرهبا اینکه مطمئنم چیزی وارد نشده اصلا حتی دخولم نداریم هر وقت پریودم جابجا میشه استرس میگیرم

نه عزیزم نترس باردار نیستی خب اگه منی وارد نشده باشه نگران نباش ولی دیدی بعضیا میگن مایع پیشاب همون قبل از منی یه عده ای هستن با اونم باردار میشن

تا چند روز نرماله پس این درده چی بود صبحیهمن حتی پی ام اسمم همیشه سینه هام درد می‌کنه الان ی هفتست د ...

نزدیکه بخاطر همین همچین دردی داری ببین اگه تاخییر باشه خون میخواد خروج بشه ولی یه اختلال جلوشو میگیره حالا یا عفونت باشه چیزی بخاطر همین خون یه جایی که بمونه درد میگیره

نه عزیزم نترس باردار نیستی خب اگه منی وارد نشده باشه نگران نباش ولی دیدی بعضیا میگن مایع پیشاب همون ...

آره شنیدم استرسم از همونه ولی از ی طرفم میگم وقتی اصلا وارد واژن نمیشه ینی دخول نداریم مایع پیشاب فک نمیکنم تاثیر داشته باشه نه ؟