2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1978 بازدید | 84 پست
خب پس مشکلت حرص خودته نه کارهای اون. اون حق داره روش زندگیشو خودش انتخاب کنه و لزومی نداره به میل ش ...

به چشم یک انسان بدبخت بهش نگاه کن نه بیشتر

البته اگرررر خودشیرینه و پشت تو بد میگه ایشالا بهش مدال طلا بدن

وگرنه بذار کارشو بکنه

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

پیشنهاد من اینکه رابطتو باجاریت کمترکن من فقط درحد سلام و خداحافظی هستم همین نه بیشتر بامادرشوهرمم رابطم دوری و دوستی هستش هفته ای یکبار با شوهرم میرم ومیام وتوظرف شیتن وپهن کردن وجمع کردن سفره کمکش میکنم دیگه کاری به کار جاری ندارم بره اصلا خودشو بکشه واسشون والا تحمل ادمای دوروروندارم خونواده شوهرمم منو همین جوری اگه میخوان بخوان نمیخوانم که خداجاریمو براشون ببخشه

خب پس مشکلت حرص خودته نه کارهای اون. اون حق داره روش زندگیشو خودش انتخاب کنه و لزومی نداره به میل ش ...

خب مشکل من با ادمایی که ارزشی واسه خودشون قاعل نیسن الان چن روز پیش که ارایش کرده بود پدر شوهرم به شوهرس تذکر داد اگه من بودم ناراحت میشدم که ارایش من چه ربطی به اونا داره و واقعا باهاشون تند برخورد میکردم ولی خب جاریم رفت پیش خواهر شوهرم گریه زاری کرد در صورتی که من همیشه ارایش دارم و کسی با من کاری نداره 

خب مشکل من با ادمایی که ارزشی واسه خودشون قاعل نیسن الان چن روز پیش که ارایش کرده بود پدر شوهرم به ش ...

بقیه برای خودشون ارزش قائل نیستن به کجای زندگی تو برمیخوره عزیزم؟

باید قبول کنی هرکس روش زندگی خودشو داره. حتما روش زندگی تو هم از نظر خیلی ها درست نیست. دوست داری بیان تاپیک بزنن چطوری باید روتو کم کنن؟

بقیه برای خودشون ارزش قائل نیستن به کجای زندگی تو برمیخوره عزیزم؟ باید قبول کنی هرکس روش زندگی خودش ...

خخخخخخ خب اخه من به جز دوستای تاپینک کسی رو ندارم که حرف دلمو بهش بگم اگه تو دوس نداری خب نیا تو تاپینگ

خب مشکل من با ادمایی که ارزشی واسه خودشون قاعل نیسن الان چن روز پیش که ارایش کرده بود پدر شوهرم به ش ...

عزیزم تومنی یامن تو مادرشوهرمن یه بار مانتو پوشیده بودم توروم گفت توسفره رونندازمانتوت کوتاهه بعد جاریمم اونجا بود من ناراحت شدم ازدست مادرشوهر تااینکه چندوقت پیش همین جاریم مانتو ازاین جلوبازاپوشیده بودمادرشوهرم بهش تذکر داده بود برگشته میگه مادرجون خداخیرت بده گفتی مانتوت جلوبازه از زیرش اینو پوشیدم اززیر مانتوهه زیرسارافونی پوشیده بود خوب شد گفتین خیلی خوب شد آخه جلوبازبود دقیقا به اینکه مادرشوهر گفت سفره ننداز مانتوت کوتاهه سریع این حرفو زد جاریم 

اره بابا یه ذلیه خانواده شوهرم خیلی دوس دارن منم مثل اون بشم واسه همین خواهرشوهرام بیشتر با اون دوست ...

آهان اینم بگم

بعضی ها عروس داغون بیشتر دوست دارن و باهاش حال میکنن

من یه جاری وسطی دارم که از من خیلییییی واقعا بدون اغراق پایین تره

ولی میبینم خواهرشوهرام گرچه کلا آدمای خوبین ولی دنبال اونن و تحویل گرفتن اون حس خوبی بهشون میده چون از خوشون سطح پایین تره

من با احترام و بخاطر وجدانم کارایی گاهیییی واسه مامانشون میکم خیلی با فاصله زیاد البته

اونی که گفتم مثل چوب خشکه بزرگترست

وسطیه هم یه زن که فقط زنه و البته بیستر استایلش مثل بشکه است و بخور و بخواب

منم همش مشغول کاری با کلاس تر ازونام و اونام دنبال دسر و غذاهای چرب و چیلی اونن

عزیزم تومنی یامن تو مادرشوهرمن یه بار مانتو پوشیده بودم توروم گفت توسفره رونندازمانتوت کوتاهه بعد جا ...

حب عزیزم حاضر جوابی چیزیه که همه خوب بلد نیسن نشون میده واقعا جاریت زرنگه ها پس کار تو خیلی سخته

اره بابا یه ذلیه خانواده شوهرم خیلی دوس دارن منم مثل اون بشم واسه همین خواهرشوهرام بیشتر با اون دوست ...

مهم نیست که با اون دوستن ،همین خانم اگه سرویس نده بشون میان غیبتش رو‌پیش شما میکنن ،پس شما نباید به همچین خانواده شوهری باج بدین ،شما رو باید واسه خودتون و شخصیتتون بخان ،نه کارایی که واسشون میکنید ،بزرگترین حرصی که میتونید بدید اینه که نشون بدید نیازی به محبت کردناشون ندارید 

آهان اینم بگم بعضی ها عروس داغون بیشتر دوست دارن و باهاش حال میکنن من یه جاری وسطی دارم که از من خ ...

باشه باهم خوش باشن

چیزی ازم کم نمیشه که

برای بعضیا بودن با پایین تر حس خوبی بهشون میده

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز