2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1978 بازدید | 84 پست
من کاری نمیکنم خودش حسادت ذاتی داره بنده خدا دلمم براش میسوزه ادمی هستم که فقط برام زندگی خودم مهم ...

ایول منمدوتا جاری دارم از خودم بزرگترن اصلا کاری بهشون ندارم من کارخودمو میکنم به همدیگه هم احترام میذاریم. اصلا تو فاز حسودی نیستم

یکیش کیش هس از دورهم حسادت و دخالت داره خودش گناه داره والا خخخخخ

گل پسرم👶تو اومدی تا خوشبختیم پررنگ تر شه😍
مشکلت اینه که خانواده شوهرت بیشتر دوسش دارن؟؟؟ دلش میخواد بره کمکشون کنه به شما چه ربطی داره؟؟؟ چق ...

اخه خانواده شوهر من دقیقا مثل فیلم پدر سالاره و این جاریمم داره واسه پدر شوهرم خودشو عزیز میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من هرکس خودش مسول رفتاراشه جاری من محبت میکنه به مادرشوهر درست ولی پشت من چرابدمیگه درحالیکه ...

نه عزیزم من هیچ وقت پشت سر جاری اصلا حرفی نزدم

مدل خاص خودشه

من کسی نمیتونه هرگز مجبورم کنه کاری بکنم

اما محبت  من و شوهرم بهش بیشتره نه ایشون نه من حرفی نمیزنیم راجع به کسی

بدگویی کردن نهایت پستیه به نظرم

به روش بیار که بشینه سر جاش

منم یکی از جاریهام اخر خوبی و محبت وکارکردنه ،من تو عمرم مثل این زن آدم خوب و مهربون ندیدم مادرشوهرم ...

جاری منم برا همه مهربونه جز من همش پش سرم حرف میزنه و.....

شما اهمیت نده ،اگه غیبت کرده زمان ثابت میکنه که ادم بده کیه ،حتی سعی نکنید اثبات کنید که اون علکی گف ...

بخدا من وقتی شنیدم پشتم بدمیگه باهاش سروسنگین شدم علتشو پرسید گفتم اصلا ازت انتطارشو ندارم اگه ازدستم ناراحتی جلوروم بگو چرا پشت سرم حرف میزنی خب تو دوس داری اونجوری باشی منم اینجوری دلیل نداره همو خراب کنیم که اصلا هم غیبتشو پشتش نمیکنم ازیکی هم دلخورباشم باحفظ آرامش و خونسردی توروش میگم نه پشتش

عزیزم هر کسی اخلاقی داره اخلاق ایشون هم اینجوری یه

شما هر جوری دوست داری زندگیت رو بکن آخه به بقیه و خوش اومدنشون چکار داری 

بعدم شما بنظرم حساس شدی فقط داری بدی های جاریت رو میبینی 

بلاخره اون بنده خدا هم داره زحمتش رو میکشه میره به مادرشوهرت کمک میکنه و این خودش خیلی ارزش داره

خب بکنه. من نمی فهمم مشکل شما چیه؟

آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است...

اگر خانواده شوهر شما آدم حسابی باشن خوب فرق محبت ظاهری و واقعی رو میفهمن

اعتبار شما که متشخصی بیشتره تا اونی که همش آویزونه

کلا نگران نباش ته تهش مثلا از شما خوششون نمیاد

خوب به درک

خب بکنه. من نمی فهمم مشکل شما چیه؟

خب من تو فاز چاپلوسی نیسم اون هس واسه همین واسه پدر سالار عروس خوبه شده من خودمو بکشمم تو ذاتم چاپبوسی نیس اگه واقعا از ته دل بخوام یه کاریو انجام میدم نه از سر چاپلوسی. خب از چاپلوسی کردن اونم حرصم میگیره

آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است... اگر خانواده شوهر شما آدم حسابی باشن خوب فرق محبت ظاهری و ...

با همه محبت های گاه به گاهم 

بعضی وقتام همچین کار خودمو میکنم که حیرت زده میمونن

اصولا اهمیت خاصی واسم ندارن

ولی ادب حکم میکنه خونه پیرزن ناتوان که میرم پاشم بعضی کارارو بکنم

ایشونم یعنی جاررری مثل چوب میشینه و میارن میخوره و جمع میکنن براش شعورش در همین حده و بیشترزین نمیفهمه

فکر میکنه اینطوری مهم میشه

در حالیکه من تو خونه خودم هر روز کارگر دارم و جز بعضی کارا دست به سیاه و سفید نمیزنم

و عزیز واقعی همسرم هم هستم

من کاری ندارم به اخلاق ورفتارای کسی ولی اینو باور قلبی دارم بهش محبت که قلبی باشه وازروی عشق فقط طرف نیتش باید خوبی کردن باشه نه اینکه همراه بادورویب وحسادت مشخصه که همه آدما طالب احترام وخوبین یه نفرذاتش خوب باشه وکاراش ازروی میل و علاقه باشه باهمه خوبه وای اگه نقش وفیلم بازی کردن باشه به یکی خوبه به یکی بد تازه به همون یکی هم که خوبی میکنه نمیاد پشتش صدجور حرف بزنه وصفحه دراره که

خب من تو فاز چاپلوسی نیسم اون هس واسه همین واسه پدر سالار عروس خوبه شده من خودمو بکشمم تو ذاتم چاپبو ...

خب پس مشکلت حرص خودته نه کارهای اون.

اون حق داره روش زندگیشو خودش انتخاب کنه و لزومی نداره به میل شما جوری رفتار کنه که حرصت در نیاد. شما هم حق داری روش زندگیتو خودت انتخاب کنی.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز