2777
2789

دوستان من تو عقدم 

و تو یک ماه سه بار  رابطه داشتم با فاصله ۱۰ روز 🤦‍♀️

و هر سری بعد رابطه من خونریزی داشتم ینی پریود میشم 

دلیلش چیه ک انقد فکرمو درگیر کرده 😔😔

امروز بازم رابطه داشتم بعد یکی دوساعت دیدم خونریزی دارم 

برو دکتر

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزيزم دقت كن اون احتمالا خون ابه هست

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

رابطه کامل یعنی از ج لو؟نباید اینطوری باشه برو دکتر شاید عفونت یا زخمی چیزی بوده

ارنی کسی بگوید که تورا ندیده باشد          توکه با منی همیشه چه تَری، چه لن تَرانی. درمورد مثنوی ،مولانا و شمس و مذهب و تصوف سوالی بود بپرسین خوشحال میشم جواب بدم  

نه نهایتا ۴ و ۵ روز

خب ببین این یکمی نگران کنندس حتما برو پیش یه ماما یا دکتر 

چندبار اول بعضی از خانوما خون ریزی دارن و طبیعه 

ولی اگر این خون ریزی دنباله داره و شدتش بالاس میتونه نشونه مشکلی باشه

خب ببین این یکمی نگران کنندس حتما برو پیش یه ماما یا دکتر چندبار اول بعضی از خانوما خون ریزی دارن و ...

ببخشیدد ک اینو میگم من یک سال و نیمه ک عقدم و یه ستله ک رابطه داریم من تازگیا اینطور شدم