2777
2789
عنوان

خواستگار

137 بازدید | 13 پست

سلام خانوما وقتتون بخیر

من چندوقت دیگه یک خواستگار میخواد برام بیاد. ما همدیگه رو میشناسیم. خونمون خداروشکر خوبه فرش و پرده و تلویزیون کابینتا همه چی مرتب و خوب ولی مبلا رو مخمن😫😫

تم خونه طوسی نقره ایه ولی مبلا کرم و گلداره بابامم شرایطشو نداره عوض کنه 

چیکار کنم؟🥲🥲

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خواستگار میخواد تو رو بپسنده یا خونتون رو ؟!

من میخوام همه چی مرتب باشه با اینکه خونه خودشونم معمولیه ولی من میخوام خوب باشه همه چی🥲

ما میشناسیم همو علاقه داریم بهم ولی بازم میگم زشت نباشه

من میخوام همه چی مرتب باشه با اینکه خونه خودشونم معمولیه ولی من میخوام خوب باشه همه چی🥲ما میشناسیم ...

نترس عزیزم زشت نیست باید تو رو همینجوری هستید بپسنده از الان بخوای همه چیو عوض کنی براش بعدا خیلی سخت میشه زندگی 

Sorry ...i don't care about that.

اتفاقا طبق تجربه خودم بهت بگم عزیزم من شوهرم قبل اینکه بیاد خواستگاریم من گفتم کل دکور خونه رو عوض کرد بابام همه چی عالی 

بعد رفتیم خونه مادرشوهرم و دیدم مبل های صد سال پیش و هیچ وسیله ای نداشتن 

و جالب ترش اینجاس که اونا خودشون و به من میگیرن و تعریف از خودم نباشه از همشون زیباترم 

مادرشوهر عقده این دنبال ایراد از من 

تو فقط دنبال آدم با اصالت و باشخصیت باش خانواده خوب 

که به خودشون اجازه نظر دادن ندن 

نه اینکه با پایین آوردن تو خودشون ببرن بالا و اختلال خودشیفتگی داشته باشن

اتفاقا طبق تجربه خودم بهت بگم عزیزم من شوهرم قبل اینکه بیاد خواستگاریم من گفتم کل دکور خونه رو عوض ک ...

تو عکسایی که برام میفرسته یکم از خونشونو دیدم😂 خوبه مرتبه خونشون در واقع باجی بهم نمیدیم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز