سلام خانما
من ماهه پیش با۱۰روزتاخیرپریودشدم بخاطرتنبلی تخمدان وکیست خیلی وقتاچندروزاینوراونورمیشداهمیت ندادم اقدامم نداشتیم به بارداری شک نکردم تااینکه دیدم پریودم مثل قبل نیست همیشه باخونریزی زیادپریودمیشدم اینباردوروزاول ردخون تونوارداشتم روزدوم دردشدیدی زیردلم گرفت وبه پشتم میزدجوریکه نفسم بالانمیومددوساعت دردخیلی شدیدداشتم وبعدخونریزی زیادشدشب دوم تنگی نفس شدیدگرفتم وبعداز۶روزخونریزیم ظهرتموم شدولی دوباره شبش ردخون رولباس زیرم دیدم ۱۱روزخونریزی داشتم رفتم متخصص زنان ازمایش بارداری وسونوی واژینال نوشت جواب ازمایش مثبت بودولی عددبتاکم بود۱۷۰سونوی واژینالم نه خارج ازرحم نه داخل هیچ ساکی دیده نشددوباره ۴۸ساعت بعدرفتم آزمایش عددبتاشده بود۲۹۶
من همچنان خونریزی دارم الان حدود۱۶روزه ودکترچندروزپیش بهم گفت اگه عددبتازیادشده باشه باید۱۰روزبعددوباره بری سونوواژینال، تانوبت سونوم یک هفته مونده بایددیروز آزمایشم روتکرارمیکردم امادیدم وقتی سونونرفتم بی فایده ست گفتم سونووازمایش روباهم بدم وببرم دکترنشون بدم،حالاسوالم اینه میشه عددبتابالاباشه ولی بارداری درکارنباشه یاخارج رحمی باشه وتوسونوواژینال دیده نشه خیلی میترسم خارج رحمی باشه ودیرمتوجه بشم یااینکه همون موقع که دردشدیدگرفتم سقط شده باشه؟! تعدادهموگلوبین وگلبول قرمزوسفیدخونم پایین اومده بودولی دکترهیچ سرم ودارویی ننوشت وهمچنان خونریزی دارم صبحاخوابالودگی شدیددارمپ۰ تاعصرواینکه همسرم اصلابچه نمیخوادچون دوتاداریم خودمم شرایط جسمیم طوری نیست بتونم دوباره بچه دارشم لطفااگرتجربه ای داریدراهنماییم کنید
خیلی استرس دارم