2777
2789
عنوان

خانمایی که اوایل بارداری خونریزی یالکه بینی داشتن یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 60 پست
اسی جان شما سوره بقررو ادامه دادی ۴۰ روز ؟ بعدش چیشد چ اتفاقایی افتاد؟ چ سحری براتون نوشته بودن ک با ...

انجام دادم بیشتراز۴۰روز الانم گوش میدم هرروزسوره بقره سوره یس سوره جن سوره رعدوعادیات همه روگوش میدم گاهی اوقاتم زیارت عاشوراوحدیث کسامیذارم گاهی آیات سکینه توگوگل بزنی میاره هفته یکی دوبارم سوره عنکبوت میذارم 

سوره جن برای رفع اجنه ست

سوره رعدوعادیات برای رفع چشم زخمه

سوره بقره برای باطل سحرودورشدن موکلین سحره

آیات سکینه وسوره عنکبوت برای آرامش خودتون وخونه هستش ورفع انرژی های منفی

حدیث کساوزیارت عاشورابرای رفع غم وبرکت وروشنایی خودتون وخونه ست مخصوصاحدیث کساانرژی مثبتی توخودتون وخونه ایجادمیکنه

سوره یس هم مثل سوره بقره سحرروباطل میکنه به شرطی که پخش کنیدهم بخونیدموکلای قوی داره وبرای حاجت روایی خیلی خوبه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی جان شما سوره بقررو ادامه دادی ۴۰ روز ؟ بعدش چیشد چ اتفاقایی افتاد؟ چ سحری براتون نوشته بودن ک با ...

خواهرانه میگم پای دعانویس وفالگیرروبه زندگیت بازنکن ازروی تجربه میگم خدالعنت کنه اون کسی روکه پای اینجورآدماروبه زندگیم بازکرد

باهمین سوره هامشکل خودت رومیتونی حل کنی نهایتش نشدپیش یه آدم مطمئن وباخدامشکلت روحل کن که یادرویش باشه یاسیدی که باایمانه نه هرسیدی حتماهم آقاباشه خانم هانمیتونن کاری کنن ازاساس کارشون اشتباهه 

خواهرانه میگم پای دعانویس وفالگیرروبه زندگیت بازنکن ازروی تجربه میگم خدالعنت کنه اون کسی روکه پای ای ...

عه چرا خانوما نمیتونن ؟

دعانویسه دوبار رفتیم لنتی هردوبار اتفاقای بد افتاد . 

بعد مال مارو تو قبرستون دفن کردن ینی با ۴۵ روز بقره باطل میشه ؟

عه چرا خانوما نمیتونن ؟ دعانویسه دوبار رفتیم لنتی هردوبار اتفاقای بد افتاد . بعد مال مارو تو قبرستون ...

من ازیه استادشنیدم که دعای دعانویسای زن معتبرنیست حتمابایدآقاباشه اگرمیخوای عوارض بدی نده میگفت بایدیه آقای سیدباایمان یادرویش باشه،شمافکرکن دعانویس حتمابایدموکل داشته باشه بتونه مشکل کسی روبفهمه ودعای مخصوصش روبنویسه بنظرت خانومهامیتونن موکل داشته باشن اصلامیتونن ببین وموکل داشته باشن؟!مردهامیتونن زنها نه، من که ندیدم.یه سری دعانویس یدونه کتاب قدیمی میخرن یابهشون ارث میرسه میذارن جلوشون مینویسن بساط دعانویسی راه میندازن نه علمشودارن نه میدونن کی وقت مناسبشه نه میدونن طرف مشکلش چیه درصورتیکه اگه شخص کاربلدباشه بدون اینکه حرف بزنی بهت میگه مشکلت چیه

سوره بقره باطل سحرقویه نیت ۴۰روزنکن مثلابگوگوش میدم ومیخونم یه مدتی مثلادوماه قبلش هم صدقه بذاربعدگوش بده

من ازیه استادشنیدم که دعای دعانویسای زن معتبرنیست حتمابایدآقاباشه اگرمیخوای عوارض بدی نده میگفت باید ...

مرسی عزیزم ولی درمورد موکل باید بگم بله یه خانومی ک ف.ال گیره موکل داره و اکثر چیزایی ک گفته درست دراونده ولی خب دعانمینویسه و میگه قران بخونید

@پاستیل_شکری‍ عزیزم متوکلروپرامیدبرای استفراغه قرص لوپرامیدیادیفنوکسلات بایدبخوری

سلام عزیزم الان یه نفرم خصوصی اینو گفت من الان خوردم طوریم نشه😭

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

سلام عزیزم الان یه نفرم خصوصی اینو گفت من الان خوردم طوریم نشه😭

نه عزیزم طوریت نمیشه فقط یکم خوابالومیشی قرص کم عوارضیه اشتباه خوردنش هم مشکلی ایجادنمیکنه قرص ضداسهال روباچندساعت فاصله بخورکه تداخل ایجادنکنه 

خاک شیرروتوآب سردبریزبخور برای اسهال خوبه میبنده کته ماست بخور ماست پروبیوتیک پودرپلانتاژل هم خوبه برای اسهاله داروخونه هادارن اُ آر اس هم بخور که آب بدنت کم نشه ولی چیزای شیرین نخوراسهال روبدترمیکنه 

یه چیزیم که خودم تجربه کردم پفک شکمومیبنده 

نه عزیزم طوریت نمیشه فقط یکم خوابالومیشی قرص کم عوارضیه اشتباه خوردنش هم مشکلی ایجادنمیکنه قرص ضداسه ...

دستت درد نکنه خدا خیرت بده ممنون که وقت گذاشتی عزیزدلم ایشالا همیشه سلامت باشی چشم حتما بازم ممنون 😘😘😘😘😘😘😘😘😘

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

@آرام_جانم_همسرم‍ 

سلام عزیزم تاپیکت قفل بودمیخواستم تبریک بگم خیلی خوشحال شدم امیدوارم خیلی راحت زایمان کنه ونوه ت روسالم وصحیح بغل بگیری وسایه ی پدرومادرش وشماهمیشه بالاسرش باشه خیلی خوشحال شدم چون آرزوی خودمم هست یه خواهشی ازتون دارم اگررفتیدپابوس امام رضامنم دعاکنیدمنوکه نمیطلبه شمادلتون پاکه که شمارومیطلبه وحاجتتون رو رواکرده منم دعاکنیدهم برای سلامتی خودم وبچه هام ودیدن خوشبختی وعاقبت بخیری بچه هام لطفادعاکنیدبرای سلامتی نوه ی عزیزتون آیه الکرسی خوندم خداحفظش کنه💚💚🤲

@آرام_جانم_همسرم‍ سلام عزیزم تاپیکت قفل بودمیخواستم تبریک بگم خیلی خوشحال شدم امیدوارم خیلی راحت زای ...

سلام گلم بله قفل کردم چون یه عده دنبال بحث وجنجال بودن الهی قربونت برمممم کاش هنه مثل شما قلب مهربونی داشتن دورت بگررررررردم ازته قلبم برات دعاکردم که به خاستهاتون برسی😘😘😘

کاربری دومم  هست😍

سلام گلم بله قفل کردم چون یه عده دنبال بحث وجنجال بودن الهی قربونت برمممم کاش هنه مثل شما قلب مهربون ...

چراآخه بحث وجنجال ؟من که خیلی انرژی خوبی گرفتم تاباشه ازین تاپیکای شادوخوش انرژی 

خداشاهده خیلی خوشحال شدم کلی ذوق کردم خدابچه هاتوبرات نگه داره انشالله خدابهت نوه های زیادوسالم وصالح عطاکنه وعاقبت بخیری وخوشبختیشونوببینی ممنونم ازدعای قشنگت مطمئنم دلت خیلی پاکه ودعات درحقم میگیره هروقت نمازشب خوندم یادت میکنم هم خودت روهم بچه های گلت رو💚