2777
2789

منکه پدر مادرمم تاحالا نه پشت ام بودن نه راهنمام بودن جاییم نه نشستن بگن چی درسته چی غلط فقط تحقیر کردن که بی عرضه ام هستم 

خودم بزرگ شدم و خودم

🍓

ولا منم علاوه بر اینکه از پس خودم بر امدم باید پشت مامانم میموندم یک مادر مریض 

جدن با خودم میگم من برای مامانم مادری کردم ن اون

پدرم ک کلا نبودن 

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من احساس میکنم مامانم رو دوست ندارم خسته ام ازش نمیدونم چیکار کنم

.

آخ منم واقعا حقم داریم کسایی که باید حامی ما میبودن دلمون خوش بود میبود بهشون برعکس شده 

🍓

منم همینطور...

مادرم بعضی جاها بشدت بی فکر بود...فکر کن من یادم نمیاد بچه بودم نون یا خوراکی برام گذاشته باشه که ببرم مدرسه با وجود اینکه باغ داشتیم گردو و بادوم وکشمش و...داشتیم همیشه

یا به طرز لباس و پوششم اهمیت نمیداد 

نمیذاشت یه کرم ضدآفتاب بزنم....

خودشم بی سلیقه بود ....الانم بی سلیقه س...

منم همینطور...مادرم بعضی جاها بشدت بی فکر بود...فکر کن من یادم نمیاد بچه بودم نون یا خوراکی برام گذا ...

وای گفتی :))))))))

خیلی بده خیلی منم همیشه حسرت مادرای فهمیده و عاقل و میخورم منم همیشه باید چیزای ساده زو بهش توضیح بدم ک چیکار کنه چیکار نکنه 

🍓

مادر خوب داشتن یه نعمته ،اونایی که ندارن ،قدر مادر خوب رو میدونن مادری که به دختر خودش حسودی کنه ،رو ...

دقیقا همیشه هم میگم واقعا خانواده خوب بزرگترین نعمته بخدا 

درکت میکنم مادره منم قبلا حسودی میکرد بهم هیچی رو برای من نمیخاد اگه اون چیز و پسرش نداشته باشه اصلا نمیخاد پیشرفت کنم میفهممت 

🍓

مادر خوب داشتن یه نعمته ،اونایی که ندارن ،قدر مادر خوب رو میدونن مادری که به دختر خودش حسودی کنه ،رو ...

از حسادت ن گذاشت برم دانشگاه درسو ادامه بدم هم نزاشت کار کنم از همه چی عقب موندم همه چی 

🍓

خلاصه که من ‌در حسرتم سر اینکه بهش گفتم به خودت برس نزار از پا بیفتی باهام قهر کرده ،خنده دار نیست

دقیقا مثل من بامنم قهر میکنه 

نه به فکر من بوده همیشه نه به فکر خودش حتی خوبیش هم میگم باهام قهر میکنه 

🍓

دقیقا مثل من بامنم قهر میکنه نه به فکر من بوده همیشه نه به فکر خودش حتی خوبیش هم میگم باهام قهر میکن ...

یه خدرده اینجا درد ودل کنیم 

ببین به من که میرسه انگار غم عالم  و دلشه ،غقط آه وناله وانرژی منفی 

حالا به خواهرم وخانواده اش که میرسه انگار دنیا رو بهش داذن ،پا میشه به خدمت کردن