2777
2789

🖤🪦 کارناوال عروسی که به مرگ تبدیل شد 🪦🖤 

● یه فیلم سینمایی بنام کارناااوااال مررگ تو سال 1️⃣3️⃣8️⃣9️⃣ اکران و پخش شد که بهرام رادان و 

الناز شاکردوست بازیگران بودن موضوع و محتواش این بود که یه مرد موتورسیکلت سوار یه دسته گلی رو به یه کارناوال عروسی که خیابون رو مسدود کردن تقدیم میکنه ولی اون خودرو و اتومبیل عروس منفجررر میشه و آتیش میگیره و عروس و داماد کشته میشن و به عزاداری و ختم تبدیل میشه و این اتفاق و حادثه ناگوار توی چندین نقطه شهر میفته و با دوربین ثبت و ضبط مداربسته وقایع ترافیکی راهنمایی رانندگی پلیس و کلانتری رو پای این پرونده جنایی باز میکنه که حمید جهانبخش که یه نخبه و دانشمند الکترونیک بمب ساعتی می‌سازه چون زن و همسرش که حامله و باردار بوده داشته زایمان میکرده توی یه کارناوال عروسی فوت میکنه و میمیره و توی یه گورستان و قبرستانی پیداش میکنن و صحبت و گفتگو و دردودل میکنه با پلیس که چه اتفاق وحشتناکی برای زنش و جنینش افتاده و به محض دستگیری برای خداحافظی میره سمت قبر زنش و خودش رو انتحااری منفجر میکنه و فوت میشه ●

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

● (( پیام و توضیح و تفسیر و توصیه و مشورت و دردودل و صحبت من اینه که یه ویدیویی وحشتناکی از تصادف رانندگی بود دیدم که اون کارناوال عروسی با خودرو و اتومبیل های تریلللی به مراسم ختم و عزاداری و سوگواری تبدیل شدن این فیلم سینمایی یه درس عبرتی هست از تجربیات افرادی که اینطوری در این کارناااواال های عرروسی که خیابون رو مسدود میکنن و تردد رو مختل و ترافیک ماشینی ایجاد میکنن میتونن به حوادث و اتفاق های ناگوار منجر بشن مثل همین که کسی مریض و بیمار داشته باشه یا زن و همسر حامله و باردار که موعد زایمانش رسیده باشه و یا ساختمان و آپارتمان و اتومبیل و خودرو و یا ••• آتش‌سوزی و حریق اتفاق افتاده باشه اضطرای و فوری و بحرانی باشه وضعیتش که حتما باید به بیمارستان و اورژانسی و آمبولانسی و خودرو و اتومبیل آتش نشانی و یا تصادف رانندگی افتضاح و خطرناک اتفاق افتاده باشه نیاز به نیروهای امدادی و کمکی مثل جررثقیللل های امدادی و امبولانس و پلیس باشه که افراد رو نجات بدن یا ••• که برگزار نکردنش از مرگ و فوت شدن افراد غریبه و ناشناس جلوگیری و پیشگیری کنه که بقیه نمیرن و زنده بمونن !!!!!! )) ● 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••