2789
عنوان

یعنی هک شدم⁉️

54 بازدید | 6 پست

یه شماره توی واتساپ تماس گرفت حواسم نبودجواب دادم بلافاصله قط کردمال ایران نبودنوشته بودمال استرالیا

بعدپیام دادم شما حتی یه درصدم فکرم نرسیداول شماره روببینم بعدکه پیام دادم دیدم شماره ایران نیست بعدنوشت شما سرپرست توریست هستین؟ به انگلیسی خیلیم طول کشید تا سین بزنه آنلاین بودمنم نوشتم نه

الان یادم افتاد چندماه پیش همین اتفاق افتاد ویک ساعت بعدش پیام اومدواتساپ شماهک شده

ولی اینوبلاک کردم تا الانم چیزی نشده

چیکارکنم؟ 

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

اگر تا الان چیزی نشده پس یک کلاهبرداری ناموفق بوده .

بعدمن به عقلم رسید سریع رفتم رمز گذاری کردم حسابم رو

کاش چیزی نشه هنوز یک ساعت نشده ولی

❤️‍🔥دختربختیاری❤️‍🔥من مطمئنم خدا برام بدنمیچینه🌱✨الان نه ولی یه روزی به یه جایی میرسم که همتون بشناسینم:) قدکشیده لای به لای رنج وغم؛ ❤دیوانه ی شاهِ خراسان♥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پیشنهاد میکنم امنیت اکانت رو افزایش بدید مانند فعال کردن تایید دو مرحله و چک کردن دستگاه و میتونید ا ...

گزارش کردم تایید دومرحله ایم فعال کردم بلافاصله