2777
2789
عنوان

کمکم کنید

84 بازدید | 10 پست

افسردگی رو چندسال دارم کلابی حسم ب همه چیز  ولی درکنارش  حس میکنم هیچی نمیفهمم از زندگی  حتی راجب چیدن خونه یا نظر راجب شغل خونه هرموضوعی من نمیدونم هیچی بی معنی شده  چطور ازدواج کنم پ این مشکل چیع حس میکنم مثل ادما دیگ نیستم  عقب مونده نیستم دکترم حال ندارم برم 

اگه براتون ابن موضوعات سخت هست باید برین دنبال درمان شون اونم مستقیم نرین روانپزشک که دارو تجویر میکنن اول برین پیش  سه تا مشاور خانواده هرکدومشون هم یک جلسه چهل دقیقه ای هست 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

منم صبر ندارم بچه دار شدم روحیه ام داغونه دائم باشوهرم دعوام میشه بهتره بری باشگاه ورزش کنی رشته ای مثل زومبایی چیزی حداقل چون توی روحیه خیلی تاثیر داره هم راحته  من نمیتونم برم اگر شما شرایطش داری برو خیلی خوبه

.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم صبر ندارم بچه دار شدم روحیه ام داغونه دائم باشوهرم دعوام میشه بهتره بری باشگاه ورزش کنی رشته ای ...

گلم میگم همه چیز بی معنی شده برام  میترسم عقب مونده ای چیزی باشم خبرندارم خودم 

برو دکتر

حس میکنم بدرد نخورم علاعم افسردگی بود تونت زدم  افسردگی مثل مرگه ولی راضی ام  تا عقب مونده میترسم شک کردم بخودم  اخه علاعم اتیسم خوندم توبچگی معلوم میشه چیزی میدونین شما 

اها ممنون مشاور کمک میکنع مشکلمو میگه

پیش سه تا مشاور خانواده حضوری باشه برین ،چون کارشون اینه وکلی راهکار میدن بهتون

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

اگه براتون ابن موضوعات سخت هست باید برین دنبال درمان شون اونم مستقیم نرین روانپزشک که دارو تجویر میک ...

مشاور خانواده نباید بره چون واسه خانوادس باید روانشناس بالینی بره

برام دعای مرگ کنید شنیدم دعای نی نی سایتیا گیراس🌹

مشاور خانواده نباید بره چون واسه خانوادس باید روانشناس بالینی بره

بله درسته صحبت تون روانشناس 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز