2777
2789
عنوان

چرا من نمیتونم بچمو از مای بیبی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 53 پست
آفرین به شما ولی هرکس شرایط خودشو داره مقایسه نکنید کارش اشتباه بوده ولی منو شما جای اون مادر با مشک ...

من ک چیزی نگفتم 

واکنش من برای اون خانوم بود ک گفت خاک بر سرت و چ می‌دونم روانی و ....

😔😔😔

🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر من دس میزد به جیشش موقع جیش،میکف آبه،چون عاشق آبو حموم بود،میکفتم جوجو داره میره مریضت میکنه،میش ...

بچه ت  مصرف اب صرفه جویی میکرده 🤣

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

چقد تنبل و بداخلاق هستید بعضیاتون؟

والا من دوقلو دارم الان دوسال و‌نیم هستند 

دوروز تمام نشستم توی دسشویی تا دوازده شب کلی شکلات خریدم با ژله و اینقد بهشون گفتم جیش کنی شکلات میدمت 

جیش کنی میبرمت پارک 

جیش کنی با ماشین میریم دَدَ😅

توی این دوروز پنج دیقه بیرون بودم نیم ساعت دسشویی 

تا بلاخره یاد گرفتند و الان روز پنجمه جفتشون قشنگ اعلام میکنن که دَشویی دَشویی😅

اینقد تو دسشویی براشون شعر خوندم و دست زدم و بازی کردم جونم به لبم رسید ولی حتی دعواشونم نکردم 

فقط هرکدوم دوبار جیش کردند تو شلوارشون فقط گفتم وای چه کار زشتی چه کار بدی !لباست کثیف شد 

اینقد استرس داشتم که چطور یادشون بدم 

فکر نکنید من آدم آرومی ام اتفاقا پرانرژی و شاد و پرجوشم ولی واسه بچه هام راحت عصبانی نمیشم 

بچه هامم فوق العاده شیطونن ولی من باهاشون مدارا کردم تا یاد گرفتند یکم دل بده به بچت

چقد تنبل و بداخلاق هستید بعضیاتون؟والا من دوقلو دارم الان دوسال و‌نیم هستند دوروز تمام نشستم توی دسش ...

عزیزم شاید خیلی از مادرای دیگه از جمله استارتر هم همین کارا رو کردن و نتیجه نگرفتن شاید خیلی بیشتر از شما وقت گذاشتن 

بعضی وقتا صرف دوقلو داشتن مهم نیست ممکن استارتر بجز این بچه بچه بزرگتر یا کوچکتری هم دارن که نیازش متفاوته ممکنه مشکلی باشه و تو زندگی شخصی آروم نباشه 

همه چی تنبلی نیست 

شما زرنگ ترین آدم ولی استارتر دنبال راه حله و اینکه دوست داره مشکل بچه اش حل شه وگرنه تاپیک نمیزد تا بقیه از خانم گری خودشون حرف بزنن 

من حق میدم بهش با اینکه اشتباه کرده بچه رو زده ولی شرایط و بدن همه با هم فرق میکنه وقتی یه بچه دیرتر متوجه این مساله میشه باید بهش زمان داد تا ۴ یا ۵ سالگی حتی 

چقد تنبل و بداخلاق هستید بعضیاتون؟والا من دوقلو دارم الان دوسال و‌نیم هستند دوروز تمام نشستم توی دسش ...

تورو خدا اینطور نگین 

بچه با بچه فرق می‌کنه میبینی دوتا خواهر برادر ک از ی پدر مادرن باهم فرق می‌کنه 

حالا چون صرفا بچه های شما زود متوجه این موضوع شدن نباید مبنارو بر این بذارین ک همه ی بچه اینجور باشن

مشخصه استارتر ازین کاری هم ک کرده پشیمونه ما نباید با حرفامون نمک بپاشیم رو زخمشون 

حتما این خانم هم تلاشش رو کرده 

🌹اللهم عجل لولیک الفرج 🌹