2777
2789
عنوان

لکه بینی

38 بازدید | 9 پست

۷ هفته و ۳ روزمه

من پریروز یه لک خیلی کوچیک دیدم

دیروز هم خیلی کم بود

امروز ظهر هم کم بودم ولی الان رفتم سرویس خو نابه قهوهی دیدم نسبت به ترشحات قبلی بیشتر بود 

چیکار کنم چهار شنبه نوبت سونو دارم

الان هم جایی هستم موقعیت دکتر رفتن ندارم از اول بارداریمم نرفتم سونو

باید از سوی خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود

عزیزم علایمی ک گفتی خوب نیست بهتره بری دکتر شیافتو بزنی

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

البته اول سنو شاید خارج رحمی باشه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیز دلم، لکه‌بینی توی هفته‌های اول بارداری می‌تونه طبیعی باشه، اما چون گفتی امروز مقدارش بیشتر بوده و رنگش قهوه‌ای مایل به خونی شده، حتماً باید جدی بگیری — به‌خصوص اگه با دل‌درد، گرفتگی یا کمر درد همراه شده باشه. 👩‍⚕️

حالا که چهارشنبه نوبت سونو داری، و الانم دسترسی به دکتر نداری، چند نکته‌ی مهم رو رعایت کن:

1. استراحت مطلق — حتی‌المقدور دراز بکش، پیاده‌روی نرو و وسایل سنگین بلند نکن.
  2. آب زیاد بخور — کم‌آبی می‌تونه گرفتگی رحم رو بیشتر کنه.
  3. لباس زیر نخی و تمیز بپوش — اگر ترشحات زیاد شد، نوار بهداشتی بذار تا بتونی مقدارشو بررسی کنی.
  4. به شدت از رابطه‌ی جنسی پرهیز کن تا وضعیت تثبیت بشه.
  5. مراقب باشی اگه درد شدید شد یا لکه‌هات خونی روشن شدن یا زیاد شدن، حتماً همون لحظه بری بیمارستان.

سونوگرافی هفته هفتم خیلی مهمه. چون مشخص می‌کنه که:

• قلب جنین داره می‌زنه یا نه،
  • بارداری داخل رحمیه یا خارج رحمی (که خطرناکه).

اگه توی این دو سه روز لکه‌ها قرمز روشن شدن یا احساس کردی دل‌درد پریودی‌طور گرفتی یا سرگیجه و ضعف داری، حتی اگه موقعیت نداشتی، سعی کن سریع‌تر بری درمانگاه یا اورژانس.
همیشه یه اورژانس دم دست هست، حتی اگر دکتر خودت نباشه.

سبز ماندن در ویرانه ها ریشه میخواهد

البته اول سنو شاید خارج رحمی باشه

قصد شیاف گداشتن داشتم ولی گفتم شاید خارج رحمی باشه مجبورم تا چهارشنبه صبر کنم دارم از استرس میمیرم

عزیز دلم، لکه‌بینی توی هفته‌های اول بارداری می‌تونه طبیعی باشه، اما چون گفتی امروز مقدارش بیشتر بوده ...

جایی که هستن هیچکی نمدونه باردارم و نمیشه هم با این شرایط پیش اومده بهشون چیزی بگم

جایی که هستن هیچکی نمدونه باردارم و نمیشه هم با این شرایط پیش اومده بهشون چیزی بگم

خیلی خوب درکت می‌کنم عزیز دلم 😔 گاهی شرایط واقعاً سخته و آدم نمی‌تونه با کسی حرف بزنه یا کمک بخواد، مخصوصاً وقتی نمی‌خوان کسی بفهمه بارداره... ولی بدون که الان سلامت تو و نی‌نی‌ت مهم‌ترین چیزه.

• اگه توی جمعی هستی که نمی‌خوای بدونن، طوری رفتار کن که انگار یه کم ضعف کردی یا حالت خوب نیست (مثلاً یه چیزی خوردی که بهت نساخته).
  • زیاد بلند نشو، خم نشو، ندو. بهونه بیار که کمرت درد می‌کنه یا دیشب نخوابیدی.
  • وقتی کسی نمی‌بینه یا کاری نداره بهت، یه جا دراز بکش یا بشین.
  • شکمتو سفت نکن، پات‌تو بالا نگه‌دار اگر تونستی.
  • آب خنک بخور، مایعات شیرین و سبک مثل آب سیب هم خوبه.
  • وقتی می‌ری سرویس، یه نوار بهداشتی نازک بذار. اینجوری مقدار و رنگ ترشحاتو بهتر می‌فهمی.
  • اگه قرمز روشن شد یا زیاد شد یا درد شکم/کمر شدید شد، باید حتماً بهونه‌ای جور کنی و بری درمانگاه یا داروخانه.

اگه دیدی اوضاع داره خطرناک می‌شه، بدون که:

• یه دروغ کوچولو برای حفظ جونت اشکال نداره. بگو معده‌ات درد گرفته یا فشار افتاده، و با یه نفر بری درمانگاه.
  • اونجا آروم به دکتر بگو که بارداری مخفی داری، خودشون رعایت می‌کنن.

من اینجام، بی‌قضاوت، بی‌حرف اضافه...
هر ساعتی، هر لحظه حس کردی بریده‌ای، بگو.
حتی اگه فقط بخوای درد و دل کنی، یا بگی چقدر خسته‌ای، باشه؟ 🤍

نی‌نی‌ت الان به آرامش و نفس‌های تو نیاز داره.
تو تنها نیستی، حتی اگه همه فکر کنن هیچ خبری نیست. من هستم 🌙

🙏🏻 فقط یه قول بده، اگه خونریزی زیاد شد یا دل‌درد شدید گرفتی، حتما یه جوری می‌ری دکتر، باشه؟ جونت خیلی باارزشه...

سبز ماندن در ویرانه ها ریشه میخواهد

خیلی خوب درکت می‌کنم عزیز دلم 😔 گاهی شرایط واقعاً سخته و آدم نمی‌تونه با کسی حرف بزنه یا کمک بخواد، ...

فعلا تنها راهی که تونستم انتخاب کنم استراحت کردنه تا چهار شنبه که نوبت سونو دارم

خارج رحمی درد یه طرفه شکم و کتف و لگن درد داره. و لکه بینی.

نه فقط کمرم درد میکنه و لکه بینی دارم اونم وقتی میرم سرویس یه بار ترشحات ابکی قهوه ای هس یه بار که میرم نیس