2777
2789
عنوان

❤Happy. valentain❤

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 23 پست
چهارتا اس خوشگل ولنی بذارید بچه ها

😆الان برات میدارم

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من امروز خیلی خوشحالم بخاطر ولنتاینم نیستاااا بخاطر یه چیز دیگه س😊 ولنتاین همگی مبارک 💞چه اونایی که متاهلن چه اونایی که عشق دارن و ندارن

شخصیت تنها چیزیہ که واقعے یا مجازے نداره😊
من امروز خیلی خوشحالم بخاطر ولنتاینم نیستاااا بخاطر یه چیز دیگه س😊 ولنتاین همگی مبارک 💞چه اونایی ک ...

ای جاااانم 😍😍😍😍 خوشحالم برات عزیزم ایشالله همیشه شاد باشی عزیزدلم😙😙😙

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

فدات

نميگم دوستت دارم
نميگم عاشقتم
ميگم ديونتم كه اگه يه روز ناراحتت كردم بگي بيخيال ديونست . . .

قلب مهربانت مثلثي را مي ماند در درياي عشق
مرا در خود كشيدي برموداي من !!!

اي دوست به جز عشق تو در سر من هوسي نيست
جز نقش تو بر صفحه ي دل نقش كسي نیست

بهترين لحظه، لحظه ايست كه فكر كني فراموشت كردم، بعد 1 اس ام اس از طرف من بياد كه توش نوشته ميميرم برات !
ولنتاینت مبارک !

يادته بهت گفتم كه خشت ديوار دلتم، تو هم منو شكستي
ولي اشكالي نداره، حالا خاك زير پاتم !

با تو از خاطره ها سرشارم. با تو تا آخر شب بیدارم . عشق من دست تو یعنی خورشید. گرمی دست تو را کم دارم . . .

قربونت برم مرسی خوشگلم توام همینطور😊😚😚😚

فدای تو عزیزم😍😍😍

😘😘😘😘

😍😘😍😘❤❤❤❤

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز