2777
2789
عنوان

جاریم😒

143 بازدید | 5 پست

بچه ها من یه جاری دارم که که 6 سال ازم بزرگتره ویه دختر خواهرشوهر که سه سال ازم بزرگتره منم 20 سالمه این دو تا باهم خیلی جورن جاریم تا وقتی اون خونه پدرشوهرم نیس باهام خوبه وقتی اونو میبینه کلا عوض میشه بقیه سن و سالشون به من نمیخوره مثلا من میرم کنار اینا میشینم که باهاشون حرف بزنم اصن به صورت من نگاه هم  نمیکنن مخصوصا دختر خواهرشوهرم یه جوری رفتار میکنه انگار اصن وجود نداری و آدم حسابت نمی‌کنیم همون لحظه هعی از گوشیا شون عکس در میارن بهم نشون میدن باهم می‌خندن ولی اصن نمیگن توهم همینجا نشستی ببین  بنظرتون از این ب بعد چجوری رفتار کنم 

بی محلی کن اونا نقطه ضعف تو رو دست گرفتن دیگه میدونن چیکار کنن برن رو مخت اصلا توجه نکن بهشون.. وقتی پیش همدیگن کنارشون نشین تا خودشون بیان دنبالت مجبور نیستی خودتو به اونا بچسبونی

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

تو خانواده شوهر با هیشکی صمیمی نشو

از من به تو نصیحت

هر چقد ازشون دور تر باشی و سنگین تر بشینی سر جات بردی

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

زیاد رفت و امد نکن.همشم نرو بشین پیش اونا خودت و با چیزای دیگه سرگرم کن با مادرشوهر و شوهرت صحبت کن مثلا‌.فیلم ببین.

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

2790
2778
2791
2779
2792