2777
2789
عنوان

آب دور جنین

140 بازدید | 17 پست

سلام من ۳۱ هفته و سه روز باردارم انتی غربالگری و سلفری و آنومالی رو دادم و هیچ مشکلی نبود الان رفتم واسه سنو وزن ۲۱۶۰ بود و آب دور جنین ۲۷۷ بود چکار کنم کم بشه ایا باید دارویی مصرف کنم و اینکه من دیابت ندارم و آزمایش قندمم هم نرماله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال منو کفت ابش کم داره میشه اینقذ اب میخورم که حد نداره🥹

چند هفته اید؟ کم باشه بهتره با سرم تراپی و... حل میشه من حالا که زیاده نمیدونم چکارش کنم بعدم زایمان زودرس و ترکیدگی کیسه آب ولی دکترم هیچ میگه موردی نداره ولی میترسم میخوام برم یه دکتر دیگه 

برای منم زیاد بود ی عالمه آزمایش و ویروس یابی و درمان و...متوجه شدیم طبیعیه بعدا خودش کم‌میشه 

آب کم بخور و نخودچی کشمش کمش میکنه

دختر قشنگم.تو تکه از بهشت هستی ک از آسمان جدا شده..یک مشت شادی.قلب پر از عشق..دوستت دارم
برای منم زیاد بود ی عالمه آزمایش و ویروس یابی و درمان و...متوجه شدیم طبیعیه بعدا خودش کم‌میشه آب کم ...

توروخداااا راست میگی خدا از زبونت بشنوه ایشالله خیر ببینی که اینو گفتی بخدا همش اشک میریزم از ترس