2777
2789
عنوان

فانتزی صورتی🤭

372 بازدید | 12 پست

از‌ رنگ موهای نسکافه ای و طلایی دیگ‌زده شدم میخام برم یه رنگ فانتزی مث صورتی ملو یا ترکیب‌‌قرمز و ارغوانی و این رنگای فانتزی‌بزارم 

رنگای فانتزیم همشون باید اول‌ دکلره شه درسته؟‌ رنگ‌موی فانتزی‌گزاشتید تاحالا؟ ریسکیه یذره اما پوستم سفیده فک میکنم این رنگا بم بیاد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من  دیروز قرمز گذاشتم   پشیمون شدم        البته   قبلا میزاشتم       

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
یه مو هم کنار عنوانت میزاشتی

خخخخ  منم  اول  گفتم  چیه

برای رسیدن به هدفهاتوند فقط  فقط روی پاهای خودتون  وایسید چون.باپآهای.دیگران.نمیتونید.راه.برید .تلاش.کنید.حتما.بهش.میرسید.مطمین.باشید.چون من این کارو کردم 
خوب دراومد؟ من موهای‌خودم الان نسکافه ایه ریشه ش اومده ولی

اره  خوشگله   همه گفتن  خوبه   بجز شوهرم خخخخخ

اره دکلره میخواد من بنفش کرده بودم 

یه هفته اول کامل رنگش رفت 

موهامم سوخت برو جای خوب موهای عزیزمو زنیکه داغون کرد

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم انسان آزار((:!           

اره دکلره میخواد من بنفش کرده بودم یه هفته اول کامل رنگش رفت موهامم سوخت برو جای خوب موهای عزیزمو زن ...

وای واقعا؟ رنگای فانتزی همشون همینقد سریع با شست و شو رنگشون میره یا بستگی داره؟ دلم میخااد فانتزی‌بزارم از‌همین ریسکشم ک موهام با دکلره بسوزه یا رنگش فوری‌بره میترسم

وای واقعا؟ رنگای فانتزی همشون همینقد سریع با شست و شو رنگشون میره یا بستگی داره؟ دلم میخااد فانتزی‌ب ...

من فقد یکدفعه این رنگی گذاشتم که یه هفته ای رفت دیگه نیمدونم

تو نمی‌تونی یه حیوون بیچاره رو به محیط زندگی بسته و آپارتمانی خودت بیاری و ژست حیوان دوستی به خودت بگیری، تو همزمان هم حیوان آزاری، هم انسان آزار((:!