2821
2789

من خودم داغونم 

یعنی روی صفر حساب کرده بودم 

حالا قریشی یه فیلم شب امتحان داره دارم اونو میبینم بعدشم سه جلسه فیلم داره میخوام اونو ببینم

همه را بخشیدم جز کسانی که مرا از سمت آبادم ویران کردند

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من خودم داغونم یعنی روی صفر حساب کرده بودم حالا قریشی یه فیلم شب امتحان داره دارم اونو میبینم بعدشم ...

منم می‌خوام همین کارو بکنم با فیلم حداقل بهتر یاد میگیریم 

من خودم داغونم یعنی روی صفر حساب کرده بودم حالا قریشی یه فیلم شب امتحان داره دارم اونو میبینم بعدشم ...

اشتباه میکنیییی من پارسال فقط فیلم دیدم بعد سر امتحان خیلییی خراب کردم باید خود کتاب و کتاب کارش هم بخونی وگرنه فیلم دیدن با کسی که حتی ی ذره هم چیزی نخونده فرقی نداره

منم می‌خوام همین کارو بکنم با فیلم حداقل بهتر یاد میگیریم

اره خوبه بخدا فهمیدم حداقل میتونم ۵ نمره با لیسنینگ بگیرم 

فیلمش تو گوگل هست دیروز برگزار شده

اشتباه میکنیییی من پارسال فقط فیلم دیدم بعد سر امتحان خیلییی خراب کردم باید خود کتاب و کتاب کارش هم ...

کتابم میخوام بخونم

اون ده ساعتیه؟؟ 

پناهِ تو زیباست؛ چه نزدیک باشی  چه دور :) حسین‌جانم️، «تا خدا هست پریشان نشود خاطر من! 🕊️⁩🌿»

اره خوبه بخدا فهمیدم حداقل میتونم ۵ نمره با لیسنینگ بگیرم فیلمش تو گوگل هست دیروز برگزار شده

چی زدی اومد

پناهِ تو زیباست؛ چه نزدیک باشی  چه دور :) حسین‌جانم️، «تا خدا هست پریشان نشود خاطر من! 🕊️⁩🌿»

عزیزم تو چ کانالیه اسم کانال اپارات و اسم ویدیو چیهمن هر چی تو گوگل میبینم مال قبلا هست

درخاست بده تا لینکشو بفرستم برات