2777
2789

ندارم 

ندارم 

💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻😂😂😂

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خواهر شوهر ندارمولی رابطم با زن داداشم خوبه

کلا به نظر من زن داداش داشتن یه چیز دیگه است 

اگه زن داداش بخواد ی‌تونه رابطه‌شو با عروس خوب کنه 

ولی وای به حال اینکه نخواد

من فرقی با نداشتن نداره 🤣🤣🤣🤣

خوبه 

اصلا صمیمی نشی بهتره 

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

درسته

مادر شوهرم چندین بار گفته که بهش نزدیک بشه و فلان و اینا منم فقط گفتم باشه و همیننننن

ولی خب به نامزدم گفتم که خیلی دلم می‌خواد به خواهرت نزدیک بشم ولی خب مثل اینکه خودش نمی‌خواد گفت این همینجوریه می‌دونم رو مخته ولی اصلاً به دل نگیر بچه است...گفتم ۲۳سال بچچچچه میشه

مادر شوهرم چندین بار گفته که بهش نزدیک بشه و فلان و اینا منم فقط گفتم باشه و همینننننولی خب به نامزد ...

شاید ادم درونگراییه عزیزم

خدایا ، در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای ، خسته ام مکن.

مادر شوهرم چندین بار گفته که بهش نزدیک بشه و فلان و اینا منم فقط گفتم باشه و همینننننولی خب به نامزد ...

شاید به لحاظ اخلاقی وفکری نمیتونه باهات ارتباط بگیره

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎