2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 38 پست
ولی برای من دومی هم سخته تا حالاش ک ۴ ماهشه🥺🥺🥺

الان که طبیعیه

ماه های اول نی نی جدید خواب مادر به هم میریزه ،زندگی طاقت فرسا میشه 

اما خواب که بهتر بشه ، اوضاع تغییر می‌کنه

تنظیم خوب نوزاد هم امروزه دوره آموزشی داره،

دوره کودک خوشخواب رو من استفاده کردم و خواب نوزادم بهتر شد 

در شگفتم از شخص متکبر که دیروز نطفه ای بوده و فردا لاشه ای است.   امام علی علیه السلام

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه پشیمون نیستم همش میگفتم کاش زودتر می‌آوردم من کلا تنها بودم دوران بارداری زایمان و بعد زایمان مجب ...

چقد خوبه ک پشیمون نیستید

کاش یکم بیشتر از برنامه ریزیا و کلا از بچه داری میگفتین

من خیلی داغونم

الان که طبیعیهماه های اول نی نی جدید خواب مادر به هم میریزه ،زندگی طاقت فرسا میشه اما خواب که بهتر ب ...

خواب به کنار.....

من بیشتر ازاینکه ازادیم گرفته شده،هرجا بخوام برم مثل گذشته راحتر نمیتونم،

مهمونی رفتن واقعا برام سخته

مهمونی دادن سختتر

به هم ریختگی خونه،غذا درست نکردنا....

اینا اذیتم میکنه مخصوصا گرفتن ازادیم

بیشتر کسایی که بچه دوم آوردن، یا از اول دوتا داشتن معمولاً پشیمون نیستن. ولی اونی که تک‌فرزند بوده و دلتنگ همراه و هم‌بازی نشده، ممکنه حسرت بخوره. بعضی هم که دوتا داشتن و فشار زندگی یا هزینه زیاد شده، شاید دوست داشتن کمتر باشه ولی پشیمون نمی‌شن. خلاصه، پشیمونی بیشتر به شرایط زندگی و توقعات مربوطه تا خود تعداد بچه‌ها. تو خودت چی فکر می‌کنی؟

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

بیشتر کسایی که بچه دوم آوردن، یا از اول دوتا داشتن معمولاً پشیمون نیستن. ولی اونی که تک‌فرزند بوده و ...

ن بیشتر ازاینکه ازادیم گرفته شده،هرجا بخوام برم مثل گذشته راحتر نمیتونم،

مهمونی دادن سختتر

بیشتر کسایی که بچه دوم آوردن، یا از اول دوتا داشتن معمولاً پشیمون نیستن. ولی اونی که تک‌فرزند بوده و ...

ن بیشتر ازاینکه ازادیم گرفته شده،هرجا بخوام برم مثل گذشته راحتر نمیتونم،

مهمونی دادن سختتر

اگر این مشکلا نبودن،اتفاقا دوس دارم که در اینده مثلا وقتی سفره میندازم بچه هام بشینن با هم غذا بخوریم،یا مثلا وقتی بزرگ شدن هرکدوم توی اتاق خودشون مشغول درس خوندن باشن و من براشون یچیزی ببرم بخورن......خیال پردازیای من

چقد خوبه ک پشیمون نیستیدکاش یکم بیشتر از برنامه ریزیا و کلا از بچه داری میگفتینمن خیلی داغونم

چی بگم آخه 

نی نی رو میشورم روزی چند بار خودم از همون روز اول 

شیر میخوره تا خوابید میرم سراغ کارهام 

اول غذامون میذارم بعد ظرفهای شستنی با دست رو 

اونایی که تو ماشینه تو این فاصله که غذا درست بشه میچینم سرجاشون یا میذارم تو ماشین

بعد لباسی باشه میریزم ماشین باز لباس‌های نی نی رو با دست میشورم 

برای جارو و نظافت می‌سپارم به پسر بزرگم که حواسش باشه به نی نی و انجام میدم کلا خونه ما نظم زیاد داره هرکسی رعایت میکنه معمولا بریز بپاش نداریم 

الان تو همین فاصله دو تا پیام 

ظرف شستم لباس شستم غذا آماده کردم ظرفهای ماشین رو خالی کردم برای پسرم پفیلا درست کردم و ....

فقط از استراحت و خوابم بیشتر میزنم که به کارهام برسم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چی بگم آخه نی نی رو میشورم روزی چند بار خودم از همون روز اول شیر میخوره تا خوابید میرم سراغ کارهام ا ...

ممنون عزیزم ک وقت گذاشتی تایپ کردی

مهمونی رفتن چی؟؟سختت نیست با نوزاد؟؟

یا وقتی مهمون میاد خونتون چکار میکنید؟

میشه این دوتا روهم بگید 

ممنون عزیزم ک وقت گذاشتی تایپ کردیمهمونی رفتن چی؟؟سختت نیست با نوزاد؟؟یا وقتی مهمون میاد خونتون چکار ...

فعلا تو این نزدیک دوهفته فقط یک بار مهمون داشتم اونم همه چی رو آماده کردم چیدم رو میز البته فقط دوساعت بودن مهمونها 

مهمونی هم نرفتم هنوز

ولی زمان پسر اولم مهمونی میدادم مهمونی هم میرفتم

اینم بگم من برای پسر بزرگم زمین بازی گرفتم خیلی خوب بود همون هست دومی استفاده میکنه ازش یا میذاشتم تو کریر جلوش عروسک زده بودم با اونا سرگرم میشد من کارمو میکردم 

الان خوب شرایط بهتره چون بزرگه سرگرمی میکنه باهاش حرف میزنه تا من کارهامو کنم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

فعلا تو این نزدیک دوهفته فقط یک بار مهمون داشتم اونم همه چی رو آماده کردم چیدم رو میز البته فقط دوسا ...

شاید باورتون نشه ولی من با نوزادم رفتم مهمونی همش درحال استفراغ کردن بود،اصلا بهم خوش نگذشت،نمیتونسم زیاد توی جمعشون باشم،خیلی ناراحتم ازاین موضوع

یبارم برای عید مهمونی دادم باز خیلی سختم بود با نوزاد چون نمیرسیدم