2777
2789

هی گفت تمومش کن

من نخواستم گیر بدم 

فقط گفتم با بچه ها درست بازی نمیکنی

دخترم دو سالشه شلوغ میکرد شوخی شوخی دست وپا شو گرفته بود میخندید منم بدم اومد تذکر دادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینکه توی گوش زدن نداشت😕😕😕یعنی امشب زده؟؟🤔😒

دخترخانومای مجرد...شما رو به هر کی قبول دارین قسم  زیر 22 سال ازدواج نکنین  .... منظورم این نیس که اونایی که زیر 22 ازدواج کردن بدبختند...من خودم 18 سالم بود و سال اول دانشگاه بودم که ازدواج کردم و خیلی هم خدا رو شاکرم و   ولی زیر 22 ریسک داره....چون تو به عنوان یه زن تا 22 سالگی نود درصد افکارت و عقایدت ثبات پیدا میکنه و خیلی از تفریح ها و شیطنت های دخترونه مال زیر22 هست و از طرفی یه زن هرچی کوچیکتر باشه آسیبپذیر تره و بیشتر میتونه مورد ظلم واقع بشه ولی بالای 22 سال بالاخره یه رشته دانشگاهی خوندی و در صورت نیاز احتمال شاغل شدنت بیشتره و اگه خدایی نکرده ازدواجت اشتباه باشه میتونی شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی  و کمتر به حمایت خانوادت نیاز داری یا حداقل کمتر از یه دختر 17 ساله اسیب ببینی.... تو رو خدا اگه مجبور نشدین زود ازدواج نکنین ...منم 18 سالم بود فک میکردم هرچی زودتر ازدواج کنی بهتره الان که 2۶سالم شده و ادمای اطرافمو میبینم بین اونایی که ازدواجشون اشتباه بوده اون دسته که زود ازدواج کردن بیشتر ضربه خوردن...احتیاط شرط عقله...به خصوص توی این زمونه که از هر ده تا مرد یکی دوتاشون واقعا مرد زندگی اند...زندگی تون رو بر اساس استثنا ها قرار ندین که مثلا فلانی خوشبخته

خب گیری عزیزم البته اون بیخود کرده زده تو رو حق نداشته بزنه به هیچ وجه 

ولی چرا اینقدر دنبال زندگی آنکارد کرده ایم خب بد بازی کرد نهایت بعدا تنهایی بهش بگو جلو بچه بگی که جبهه میگیرن همینجور که اگه شوهرررررر من جلو بچه به من تذکر بده منم دلم میخواد جبهه بگیرم

استارتر جان بچه های نی نی سایت به شدت به واژه شوشو آلرژی دارن

بکار نبر خواهر من 

کهیر زدن یه عده‌میوفته گردنت

دخترخانومای مجرد...شما رو به هر کی قبول دارین قسم  زیر 22 سال ازدواج نکنین  .... منظورم این نیس که اونایی که زیر 22 ازدواج کردن بدبختند...من خودم 18 سالم بود و سال اول دانشگاه بودم که ازدواج کردم و خیلی هم خدا رو شاکرم و   ولی زیر 22 ریسک داره....چون تو به عنوان یه زن تا 22 سالگی نود درصد افکارت و عقایدت ثبات پیدا میکنه و خیلی از تفریح ها و شیطنت های دخترونه مال زیر22 هست و از طرفی یه زن هرچی کوچیکتر باشه آسیبپذیر تره و بیشتر میتونه مورد ظلم واقع بشه ولی بالای 22 سال بالاخره یه رشته دانشگاهی خوندی و در صورت نیاز احتمال شاغل شدنت بیشتره و اگه خدایی نکرده ازدواجت اشتباه باشه میتونی شرایط رو به نفع خودت تغییر بدی  و کمتر به حمایت خانوادت نیاز داری یا حداقل کمتر از یه دختر 17 ساله اسیب ببینی.... تو رو خدا اگه مجبور نشدین زود ازدواج نکنین ...منم 18 سالم بود فک میکردم هرچی زودتر ازدواج کنی بهتره الان که 2۶سالم شده و ادمای اطرافمو میبینم بین اونایی که ازدواجشون اشتباه بوده اون دسته که زود ازدواج کردن بیشتر ضربه خوردن...احتیاط شرط عقله...به خصوص توی این زمونه که از هر ده تا مرد یکی دوتاشون واقعا مرد زندگی اند...زندگی تون رو بر اساس استثنا ها قرار ندین که مثلا فلانی خوشبخته

هیچی عصبانی شد که چرا تذکر دادم

اومد گفت بس کن 

منم گفتم ترسیدم ازت

یهو دیدم زد در گوشم

اونقد شوکه شدم

کلی جیغ زدن

گریه کردم

زدم لباسشویی پاره کردم

تا حالا منو نزده بود

هیچی عصبانی شد که چرا تذکر دادم اومد گفت بس کن  منم گفتم ترسیدم ازت یهو دیدم زد در گوشم اون ...

وای بچه هات بیشتر از اینکه از بازی با باباشون‌ دچار تنش بشن

از رفتارا و‌جیغ های شما آسیب روحی می‌بینن

لباسای شوهرت پاره کردی؟😱

هیچی عصبانی شد که چرا تذکر دادم اومد گفت بس کن  منم گفتم ترسیدم ازت یهو دیدم زد در گوشم اون ...

لباسشویی رو پاره کردی؟ابر قهرمانی ک یدونه میزدی تو گوشش فک کنم از مریخ جمش میکردن

لطفا برام۵تا صلوات بفرستید🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

خوب چیکار کنم

میگه منو ببخش

گفتم خودتو اینجا بکش عمرا ببخشم

دو روز نه غذا گذاشتم نه حرف زدم

گفتم طلاق میخوام

میگه مگه چی شده

من که معذرت خواهی کردم

استاتر عزیزم، کار ایشون خیلی اشتباه بود ان شالله ک تو زندگیتون پیش نیاد.

واکنش شما احتمالا غیر ارادی و براثر شوک رفتاری همسرتون بوده 

ولی بهترهست ک درمقابل چنین رفتاری جیغ و داد نکنید، چیزی رو نشکنید و یا پاره نکنید.

فراموش نکنید ک شما خانم و یک موجود ظریف هست در هرحال ظرافت خودتون حفظ کنید شوهرتون متوجه رفتار اشتباهش (سیلی زدن) بکنید❤️