2777
2789
عنوان

ای وی اف

86 بازدید | 18 پست

سلام من این ماه میخام وارد سیکل ای وی اف بشم مگه نمیگن برای پسر دار شدن روز تخمک گذاری رابطع داشته باشید پسر میشه خب تو ای وی اف هم مگه تخمک رو نمیگیرن سریع با اسپرم قاطی میکنن پس چطور پسر نمیشه سواله برام واقعا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اسپرم ایگرگ سرعتش زیاده اگه تخمک اماده باشه رابطه داشته باشید y ها زودتر به تخمک میرسن پسر میشه ولی تو ای وی اف هر دو یه شانس دارن چون لازم نیست اسپرم حرکت کنه پزشک اسپرم رو انتخاب میکنه لقاح میده

من امسال باید برم کربلا                                                   بدجور شکستم ، خرابم                                                                      منو نبری پیشت یادم میمونه 💔💔                                           تورو خدا دعاکنید قسمتم بشه کربلا 🙏🙏

بیشتر ببینید

من اینقدر تحقیق کردما از همه چیز خبر دارم میخواستم تعیین جنسیت کنم که قسمت نشد

من امسال باید برم کربلا                                                   بدجور شکستم ، خرابم                                                                      منو نبری پیشت یادم میمونه 💔💔                                           تورو خدا دعاکنید قسمتم بشه کربلا 🙏🙏

بیشتر ببینید

آی وی اف تخمک و اسپرم های کاملو سالم رو جدا وشستشو میدن بعد تو دستگاه آزمایشگاه به مدت ۳تا۴روز جنین رشد میکنه(کاری که رحم انجام میده) بعد انتقال به رحم میدن و بقیه جنین رو فریز میکنن،

برای پسر یا دختر باید از قبل درخواست تعیین جنسیت بدی

من چون ناباروری دارم اگ تایین جنسیت کنم شانس ای وی اف پایین نمیاد البته سن خودم و شوهر زیر ۳۰ و همسر ...

مثلا اگه ۱۰تا جنبن داشته باشی ۵تاش پسر باشه و شما درخواست پسر کنی نصفش هدر میره،بنظرم اصلا تعیین جنسیت نکن،بسپار بخدا.