2789

بله

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دخترم هر نسلی خودش سوخته میدونه 

البته وقتی دارین درمورد نسل صحبت می‌کنیم باید بالای ۸۰ درصد جامعه آماری در نظر گرفت که دهه ۸۰ جز دسته سوخته ها نیستن 

شما اگر تو دهه ۶۰ بودی مفهوم سوختن متوجه میشدی 

دخترم هر نسلی خودش سوخته میدونه البته وقتی دارین درمورد نسل صحبت می‌کنیم باید بالای ۸۰ درصد جامعه آم ...

انقدر بهمون سخت میگذره شما دهه ۶۰ ها بازم زندگی کردین عاشقیتون صادقانه بود انقدر دل شکستن و دروغ و کلک نبود ما تو دنیایی هستیم که با گوشی بزرگ شدیم عشق برامون مثل کشکه واقعا به نظرت ما سوخته ایم یا شما

انقدر بهمون سخت میگذره شما دهه ۶۰ ها بازم زندگی کردین عاشقیتون صادقانه بود انقدر دل شکستن و دروغ و ک ...

کی میگه ما زندگی کردیم؟ عاشقی صادقانه؟ دل شکستن از اول بشریت بوده هنوزم هست 

میدونی چند نفر تو‌دهه ۶۰ به دلیلی عاشقی بدبخت شدن؟ میدونی چند نفر به زور با کس دیگه ای ازدواج کردن؟ میدونی چند نفر حتی فرصت عاشق شدن پیدا نکردن؟ چند نفر دلشون شکست ولی حتی کوشی نداشتن آهنگ غمگین گوش بدن ؟ چند نفر پشت شکستشون پنهان شدن چون حتی مجازی برای درد و دل نداشتن؟ 

حالا ما با خواست خودمون شوهر میکنیم؟؟؟

شاید شما نکنی اما درصد بالایی از هم سن های شما میکنن 

گفتم شاید شما به تنهایی مشکلات زیادی داشته باشی ولی وقتی میخوای به یه نسل بگی سوخته باید فراوانی  خیلی بیشتر باشه