2777
2789

دخترمه. یه شهر کوچکیم که بالاترین شهریه یه مدرسه خاص عی انتفافی ۲۰ تومانه. ازمون و تست ورودی هم داره

نمیدونم چه کنم این مدرسه ببرم یا یه مدرسه که وابسته به دانشگاه هست و اونم پدیرشش سخته و چون اشنا دارم میتونم ثبت نامش کنم. چه کنم بنظرتون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش اجباری نیست الان .اگه نذاری مشکلی نداره خودت باهاش کار کن

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

هر. دوش خوبه مدرسه غیر انتفاعی به نظر من بیشتر از لحاظ ادب بچه ها و خانواده ها سر تره راستش به لحاظ ...

اون مدرسخ که وابسته به دانشگاست هم ورودیش سخته چون مختص هیات علمی و کارکنانه . ولی خوب خواهرام میگن غیرانتفاعیه بهتره

من پسرم امسال میره پیش 

۳۰ م شهریه نزدیک ۴ تومن هزینه کتابا و...

بعد همه هم یکجا میخوان 

میگم سمت شما هم یکجا میگیرن؟

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اون مدرسخ که وابسته به دانشگاست هم ورودیش سخته چون مختص هیات علمی و کارکنانه . ولی خوب خواهرام میگن ...

نه غیر انتفاعیم چیز خاصی نیست اگه بهتون فشار میاد بذار همون یکی در ضمن دبستانم چیزی نداره اینقدر سخت بگیری‌

من پسرم امسال میره پیش ۳۰ م شهریه نزدیک ۴ تومن هزینه کتابا و...بعد همه هم یکجا میخوان میگم سمت شما ه ...

والا پسرام که میبرم غیرانتفاعی نه ماهیانه میدیم شهریه رو

شاغلم مجبورم بزارمش جایی

بسلامتی باشه .عیرانتفاعی راحتتره 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

نه غیر انتفاعیم چیز خاصی نیست اگه بهتون فشار میاد بذار همون یکی در ضمن دبستانم چیزی نداره اینقدر سخت ...

برام بیشتر از درس مهمه که از نظر تربیتی دخترم با چه بچه هایی باشه