2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم هیئت امنایی درس خوندم...خیلی بهتره‌...هر کسیو راه نمیدن...

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

همونه فقط پول میگیرن الانم که همه مدرسه ها هیات امنایی ان

واقعا بچه تون رفته نمیدونم چیکار کنم غیر انتفاعی که عمه ام معلمه الان البته باز نشسته شده میگه خوب نیس بین این دوتا ام موندم

اره یه ذره سخت میگیرن. تجربه دولتی هم داشتی

اره

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

واقعا بچه تون رفته نمیدونم چیکار کنم غیر انتفاعی که عمه ام معلمه الان البته باز نشسته شده میگه خوب ن ...

آره پسر من هیات امنایی میره با غیر انتفایی های اطرافمون در یک سطحه. اتفاقا دختر عمه منم مدیر مدرسه غیرانتفاییه گفت من اصلا مدرسه خودمونو تایید نمیکنم همون دولتیه فقط ازتون پول میگیریم

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آره پسر من هیات امنایی میره با غیر انتفایی های اطرافمون در یک سطحه. اتفاقا دختر عمه منم مدیر مدرسه غ ...

اره خودیا میگن عمه منم همینو میگه دولتی خوب پیدا کنی معلمش خوب باشه بسه

من مامانم دبیر مدرسه امنایی بود ب شدتتت مزخرف بود 

دانش اموزای پرور بی در و پیکر ولی خب همه جا مث هم نیس

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂