2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پول زیاد میخووووادد

خب این دیگه مستقل حساب نمیشه

چرا خدازده؟ چون نه از شغل شانس اوردم نه از شوهر __________________________________________________ کل تایمم توی نی نی سایت دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ____________________________________________________ روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالفیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون _________________________________________________ روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو فینو، نرم کننده مو فینو، ماسک مو فینو، سرم روغن مو فینو

من همه اونای که گفتین دارم...زیبایی نسبی..خوش هیکلی..کارمند بودن..همسر حامی .....

ولی پسرم بیماری داره ..قسم میخورم هیچکدوم از اون شرایطی که گفتین و دارم ذره ی برام اهمیت ندارن..مسافرت میرم ولی بدون دلخوش و لذت فقط رفته باشم...یعنی همه زندگیم شده فقط زنده بودن و ادامه تا چی بشه در آینده

اها. به سلامتی. خوب حرفش. چیه. مشکلتون چه. اگه می تونی بگو

خیانت کرد بهم با دوستم 5 سال رابطه داشتن  دوستی که به شدت بد قیافه و بی لول بود که حتی کسایی که مارو میشناختن میگفتن امکان نداره با اون بهت خیانت کرده باشه توهم میزنی..........وقتی فهمیدم رفتم طلاق بگیرم 3 دونگ خونه ب نامم زد و گریه و بی قراری که طلاق نگیر

کلی مشاوره منو برد حتی تو این رفت و امد با خودش پیش مشاور دکتر از من خوشش اومد و پیشنهاد داد ازش جدا شم و صفر تا صد کارهای طلاقم رو انجام میده فقط با اون باشم

قبول نکردم چون شوهرمو دوست داشتم واقعا این قضیه واسه 4 یا 5 سال پیشه

دادگاه رفتم اونجا هم پیشنهاد داشتم قبول نکردم از خیر طلاق گذشتم به این امید که خوب شده

اما یک سال خوب بود دوباره از گوشه کنار شنیدم دنبال زن خیابونی و صیغه شدن و خونه مجردی هست  الان تمام وجودم بی حس شده به خودشم نمیتونم هیچی بگم

مدرکی هم ندارم مثل خر تو گل موندم

دو هفته پیش با هم درگیری داشتیم گفتم طلاق بده گفت همه چی رو ببخش و برو 

ولی من که نمیتونم ببخشم

مهریه 1014 تا دارم

حالا بگم مهریه رو میبخشم 

این ادمی که من دیدم میگه 3 دونگ خونه رو هم بده تا طلاقت بدم

در مورد روابط عاطفی مون هم به صفر رسیدیم

هیچ عشق و رابطه قشنگی بینمون نیست

هزینه های خودم رو خودم میدم 

و تو خونش انگار سربارم............. و کلی مسایل دیگه