2821
2789
عنوان

بی بی چک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1463 بازدید | 97 پست
منم درد سینه دارم تهوع شروع نشده برا منم من بچه دومه ولی خب ۹ سال گذشته یادم رفته از هفته چند تهوع د ...

من دیروز از دکترم پرسیدم گفتن بعد از تشکیل قلب معمولا تهوع شروع میشه و نداشتن تهوع هم خطرناک نیست بعضیا کلا تهوع نمیگیرن

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آهان ممنون عزیزم من امروز درد پریودی دارم نمیدونم خطر داره یا نه

فکر‌ میکنم طبیعی باشه اگه شدید نیست

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨

هزینه سونو چقدر بود ؟ کدوم شهرید

سونو رو خود دکتر توی مطب انجام داد عزیز هزینه نمیگیره

مشهدم

دکتر سونو گفت ساک خالی بدون قلب و زرده واینکه هماتوم دارم که ۵۰ درصد ساک رو گرفته گفت ۵۰ .۵۰ احتمالا ...

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم😔

ولی خیلی اینطوری بوده که هفته های اول ساک خالی بوده و بعد توی سونو بعدی بوده خودتو نباز عزیزم ده روز دیگه میری جنین هست و قلبش هم انشالله تشکیل شده🙏

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم😔ولی خیلی اینطوری بوده که هفته های اول ساک خالی بوده و بعد توی سونو بعدی ...

ممنون آخه پرسیدم که زرده هست گفت نه بهش دل نبند احتمالا سقط بشه و داخلش هم خونریزی شده 😔

ممنون آخه پرسیدم که زرده هست گفت نه بهش دل نبند احتمالا سقط بشه و داخلش هم خونریزی شده 😔

خیلی ناراحت شدم واست عزیزم😔

خدا بهترینشو بهت میده میدونم سخته ولی غصه نخور عزیزم

خدا خودش کمکتون کنه بارداری سبکی داشته باشین 

بچه سالم و سلامت بیاد بغلتون 

دوران بارداری دوران بسیار پراسترسیه

آقایون درخواست دوستی ندید(تاپیک میزنم تگ میکنم،اگه شک داری ی چک کن)