2777
2789
عنوان

بی بی چک😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1174 بازدید | 97 پست
منم درد سینه دارم تهوع شروع نشده برا منم من بچه دومه ولی خب ۹ سال گذشته یادم رفته از هفته چند تهوع د ...

من دیروز از دکترم پرسیدم گفتن بعد از تشکیل قلب معمولا تهوع شروع میشه و نداشتن تهوع هم خطرناک نیست بعضیا کلا تهوع نمیگیرن

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهان ممنون عزیزم من امروز درد پریودی دارم نمیدونم خطر داره یا نه

فکر‌ میکنم طبیعی باشه اگه شدید نیست

خدایا بابت همه اون لحظه هایی که ازت ناامید بودم و فکر کردم حواست بهم نیست، ولی بود..ممنونم ازت💖حالا که تا اینجا اومدی واسه مامان شدنم یه صلوات بفرست گل گلی🌸💕😘اللهم صلی علی محمد و آل محمد🥲💗🎀خدایا شکرت😍پنجم خرداد ۱۴۰۴ بی بی چک و ازمایش مثبت شد🥰سی و یک خرداد صدای قلب کوچولوتُ شنیدم مامانی🤰🏻💖خدا جونم دامن همه چشم انتظار ها رو سبز کن🌷💚الهی آمین✨

بیشتر ببینید
هزینه سونو چقدر بود ؟ کدوم شهرید

سونو رو خود دکتر توی مطب انجام داد عزیز هزینه نمیگیره

مشهدم

بیشتر ببینید
دکتر سونو گفت ساک خالی بدون قلب و زرده واینکه هماتوم دارم که ۵۰ درصد ساک رو گرفته گفت ۵۰ .۵۰ احتمالا ...

سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم😔

ولی خیلی اینطوری بوده که هفته های اول ساک خالی بوده و بعد توی سونو بعدی بوده خودتو نباز عزیزم ده روز دیگه میری جنین هست و قلبش هم انشالله تشکیل شده🙏

بیشتر ببینید
سلام عزیزم خیلی ناراحت شدم😔ولی خیلی اینطوری بوده که هفته های اول ساک خالی بوده و بعد توی سونو بعدی ...

ممنون آخه پرسیدم که زرده هست گفت نه بهش دل نبند احتمالا سقط بشه و داخلش هم خونریزی شده 😔

ممنون آخه پرسیدم که زرده هست گفت نه بهش دل نبند احتمالا سقط بشه و داخلش هم خونریزی شده 😔

خیلی ناراحت شدم واست عزیزم😔

خدا بهترینشو بهت میده میدونم سخته ولی غصه نخور عزیزم

بیشتر ببینید

خدا خودش کمکتون کنه بارداری سبکی داشته باشین 

بچه سالم و سلامت بیاد بغلتون 

دوران بارداری دوران بسیار پراسترسیه

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!