2777
2789
عنوان

بچه و دردسراش

536 بازدید | 84 پست

بچه ها چطور با بچه کوچیک به کاراتون میرسید؟

یا خونه تکونی چطور انجام میدید

یا بعضیا چطوری با بچه میرید سر کاااار یا خدا

منظورم بچه زیر یه ساله

دختر من شبا بیداره تا سه بعدازظهر هم باهم خوابیم

چهار ماهشه.

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

با برنامه ریزی و استفاده مفید از تک تک لحظات.

البته من دو تا دارم.سه ساله و سه ماهه.به همه کارام هم میرسم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

با برنامه ریزی و استفاده مفید از تک تک لحظات. البته من دو تا دارم.سه ساله و سه ماهه.به همه کارامم م ...

خدا قوت عزیزم

میشه منو هم راهنمایی کنی خواهر جان ...

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

به سختی به کارام میرسم، دیگه کمر و پا برام نمونده مخصوصا که خودمم برا کاهش وزن روزی یک ساعت تردمیل میزنم، همسرمم کلا سر کاره و اصلا کمکم نیست، خودمم تنها و غریبم و دستنها با بچه 7 ماهه، تصمیم دارم بعد مرخصیم هم سرکار برنگردم البته تا یکسالگی دخترم 

عاشق دخترم و باباشم  

دخترم نوزده ماهشه 

تا یازده میخوابه 

بزارم بیشترم میخوابه 

صبحا به کارام میرسم 

اابته اگه کاری بمونه 

اخه سب که خوابوندمش میرم تمام کارامو‌انجام میدم که  صبح بیشترم خوابیدم مهم نباشه 

مگر اینکه واقعا حالش نباشه مه بمونه برا صبح 

امروزم‌سالونمونو تمیز و برق انداختم 

باقی کارا هم یواش یواش انجام میدیم ایشالله

خدايا آن ده ,كه آن به

خدا قوت عزیزم میشه منو هم راهنمایی کنی خواهر جان ...

سلامت باشی.

باید برنامه داشته باشی.هر روز صبح یه لیست از کارایی که داری بنویس .سعی کن وقتت رو بیهوده تلف نکنی.خواب دخترت رو تنظیم کن.البته بزرگتر وه بشه بهترم میشه.

یکمی هم از شوهرت کمک بگیر.

مثلا الان که وقت خونه تکونیه هر روز یه قسمت کوچیک رو تمیز کن.هم خسته نمیشی و هم دخترت اذیت نمیکنه.یکمی هم سرعت عملت رو باید بالا ببری

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
وقت خوابشو تنظیم کن شب بخوابه روز هم بیدارشه یکم سخته ولی ب مرور درست میشه 

درست نمیشه خودمو کشتم نشد 

خیلی بده اینطوری

با برنامه ریزی و استفاده مفید از تک تک لحظات. البته من دو تا دارم.سه ساله و سه ماهه.به همه کارام هم ...

واقعا؟؟؟؟؟توروخدا بگو چجوری میرسی.منم دوتا دارم سه ساله و ۷ ماهه..خونمون همیشه ریخت و پاش میشه ..تازه خانوم سرایدارمونم میاد کمکم میکنه..ولی واقعا همیشه خونم ریخت و پاشه..میشه بگی شما چجوری برنامه ریزی میکنی..

خدای مهربونم دوستت دارم
نزار رو ىزا بخوابه يه چند روز تا تنظيم خوابتون درست بشه اونوقت زود بيدار ميشي به كارتم ميرسي 

درست نمیشه هرکار کردم

بخواد بخوابه هیچ جوره بیدار نمیشه

به سختی به کارام میرسم، دیگه کمر و پا برام نمونده مخصوصا که خودمم برا کاهش وزن روزی یک ساعت تردمیل م ...

منم دور از خانواده‌ام 

همسرم کمک می‌کنه اما امشب دعوامون شد مایی که اصلا دعوا نمی‌کردیم

سر بچه

سرم داره میترکه

درست نمیشه خودمو کشتم نشد  خیلی بده اینطوری

منم پسرم سه ماهشه روزا خابه شبت بیدار روزاهم نمیزارم بخابه جیغ میزنه میخابه حتی حموم هم بردم تو حموم خابید ولی شباااااااابیداررررر

خدایا میدونم که میبینی دلم طوفانه ارامشو ب زندگیم برگردون
دخترم نوزده ماهشه  تا یازده میخوابه  بزارم بیشترم میخوابه  صبحا به کارام میرسم&nbs ...

پس من بخاطر اینکه خوابش اینطوریه به هیچ کار نمی رسم ای خدا😥

واقعا؟؟؟؟؟توروخدا بگو چجوری میرسی.منم دوتا دارم سه ساله و ۷ ماهه..خونمون همیشه ریخت و پاش میشه ..تاز ...

خونه ی بچه داری که همیشه بهم ریخته است.من همیشه سالن رو تمیز نگه میدارم.دخترمم یاد گرفته که وقتی بازی کرد با وسایل خونه یا اسباب بازی هاش باهمدیگه جمع کنیم.وقتی هم که میخوابند یکمی اتاق ها و آشپزخانه رو تمیز میکنم و میخوابم.