2777
2789
عنوان

دلیل ورم واژن در هفته ی ۱۰م بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 3838 بازدید | 36 پست
عزیزم بنظرم یه کم رعایت کن و در اولین فرصت به دکترت بگو. سونوی غربالگری هم در پیشه دیگه یادت باشه رف ...

والا خیلی رعایت میکنم.

ی سوال دیگ واسه غربالگری ک رفتم جنسیت بچم مشخص میشه.

من از کجا باید بدونم جفتم پایینه.فقط،ی سونو تشکیل قلب دادم.اونم گف مشکلی نداره

اگه مشکلی بود دکترت میگفت که نزدیکی ممنوع اگه نگفته پس مشکلی نیست اون درد هم طبیعیه عزیزم من دومین بارداریمه سر هر دو این درد رو داشتم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از کجا باید بدونم جفتم پایینه.فقط،ی سونو تشکیل قلب دادم.اونم گف مشکلی نداره

تو سونوی غربالگری مشخص میشه. البته پایین بودن جفت م فکر نکنم ربطی به ورم واژن داشته باشه. کلا متوجه نمیشم ورم واژن یعنی چی؟! التهاب منظورته؟

اگه مشکلی بود دکترت میگفت که نزدیکی ممنوع اگه نگفته پس مشکلی نیست اون درد هم طبیعیه عزیزم من دومین ب ...

منم درد رو داشتم. تو لگن و کشاله ران هم داشتم

ولی ایشون میگه ورم طوری که میزنه بیرون

این که طبیعی نیست

شما تو سه ماهه اولی نزدیکی مطلقا واست ممنوعه چه جرأتی داری نزدیکی میکنی من 24 هفته ام اصلا جراتشون ن ...

من ب دکترم گفتم گفت اگ لکه بینی نداشتی هیچ مشکلی نیست نزدیکی داشته باشی.

من ب دکترم گفتم گفت اگ لکه بینی نداشتی هیچ مشکلی نیست نزدیکی داشته باشی.

سه ماهه اول هیچی معلوم نیس چون جنین محکم نشده و جای جفتتو نمیدونی انقباضات حین نزدیکی ریسک سقطو خیلی میبره بالا که انشالله از شما به دور باشه,همیشه اتفاقای بد نمیوفته ولی آدم چیزایی که ریسک داره رو رعایت کنه بهتره.

شکر خدا.ایشالا ک هیچ مشکلی پیش نیاد براتون😘

ممنون عزیزم امیدوارم شما هم مشکلی نداشته باشی و نگران نباش و به دلت بد راه نده هر مشکلی داری از دکترت بپرس و به چیزای بد فکر نکن