احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗
بستگی به سایت داره ولی معمولا یه گزینه حذف یا دیلیت تو تنظیمات تاپیک هست. اگه نداره یا نمیذاره، باید با مدیریت سایت یا پشتیبانی حرف بزنی.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
در فراموشی فرو میرم و اندیشهی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمیشود، اما همه چیز میگذرد.حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑 اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک
بستگی به سایت داره ولی معمولا یه گزینه حذف یا دیلیت تو تنظیمات تاپیک هست. اگه نداره یا نمیذاره، بای ...
ینی از سال 99 اینجایی و نمیدونی این سایت دکمه ی حذف تاپیک نداره؟!
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮 ننه انواع پان های مجازی( به علاوه خودشون🥱)👌🏼👉🏻 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗
در فراموشی فرو میرم و اندیشهی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمیشود، اما همه چیز میگذرد.حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑 اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک
وای خیلی کاربر خوبی بود از خوده نی نی یارم برام مفید تر بود
ینی از سال 99 اینجایی و نمیدونی این سایت دکمه ی حذف تاپیک نداره؟!
اوهوم.سال ۹۹ عضو شدم ولی اصلا یادم نبود الان یه مسئله ای برلم پیش اومد یهو ب ذهنم رسید بیام تاپیک بزنم با همین شماره قبلیم وارد شد وگرنه فعالیتی نداشتم صرفا عضو بودم
اوهوم.سال ۹۹ عضو شدم ولی اصلا یادم نبود الان یه مسئله ای برلم پیش اومد یهو ب ذهنم رسید بیام تاپیک بز ...
نه عزیز با شما نبودم
با اون کاربر که روش ریپلی کردم بودم
البته میدونم جواب نمیده، معمولا خودشو میزنه به کوچه ی علی چپ ، ظاهرا اونجا خیلی براش خوش آب و هواست😁
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇