2777
2789

عزیزم الان خیلی ها هستند این مشکل رو دارند.

نمیدونم واقعا دلیلش چیه سبک زندگی تغذیه یا ...

اکثرا توی اطرافیان ما به روش طبیعی باردار نمیشن 

یا فریز کردنه یا رحم‌جایگزین و ... اونم بار اول و دوم سوم‌نمیشه

صبور باش انشالله درست میشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزز دیر و زود  داره و سوخت و سوز نداره 

همه مادر میشن ولی خوب شاید یکم دیرتر ..مثلا فکر کن ۳ماه دیگه ۳فصل دیگه یا ۳سال دیه قراره مادر بشی 

میتونی این فاصله دو با انتظار و اذیتی بگذرونی میتونی بهش فر نکنی درعین حال امید داشته باشی تا بگذره

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

خدایا 

اگه صلاح میدونی یه مامان به مامان های دنیا اضافه کن 

این بندت هم خوشحال بشه معلومه مامان خوبی میشه 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

هنوز هم دیر نیست درخواست سرپرستی یه بچه رو بدین هیچ فرقی با بچه واقعی نداره ...چند تا از فامیلهامون رفتند و بچه به سرپرستی کرفتن و دوتا از اینها بچه ها به سن ۴ یا ۵ سالگی رسیدن خودشون بچه دار شدند 

❤❤❤

هم همسرت هم خودت ورزش کنید و کیوتن قرمز دوتاتون استفاده کنید تغذیه رو تا حدی که میتونی بهتر کن .. منم فکر نمیکردم باردار شم طبیعی اونم با تحرک ضعیف همسرم .. ولی بعد ای وی اف منفی چندماه بعد باردار شدم

من بالای ۵۰ بی بی چک منفی به چشم دیده بودم فکر میکردم ارزوی دیدن دوخط رو بی بی چک به دلم میمونه 

ان شاءالله همین امسال بیای بگی نی نیم قلبش تشکیل شده و ..

ان شاالله سال بعدی این موقع

نی نی ۳ماهه بغلت باشه صحیح و سالم

تاپیک بزنی

مشهدیا هوا چطوره؟

مسافرت با بچه ۳ماهه چطوره لطفا راهنماییم کنید  دارم میریم پا بوس آقا

تحمل  نداره نباشی دلی که تو تنها خداشی