من قبل عقدم عادت داشتم کلا روسری سر میکردم بعد عقد شوهرم گفت من شال بیشتر دوست دارم شال سرت کن گفتم اکی دیگه شال سر میکردم ی روز مامانش گفت چرا روسری دیگه نمیپوشی حجابت خیلی بهتر بود با شال گردن موهات پیدا میشه گفتم حامد شال دوست داره یهو شوهرم گفت چرا دروغ میگی من کی گفتم شال دوست دارم خیلی ناراحت شدم بهش گفتم از این به بعد روسری سر میکنم حق حرف زدنم نداری منو دروغگو کردی گفتم به جای اینکه پشتم باشی بگی ازه خودم بهش گفتم تازه پشتمو خالی میکنی حق دارم ناراحت بشم یانه؟
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ابجی گلم ،به این راحتی نمیشه فهمید کسی ادم رو دوست داره یانه ،اصلا مسعله الان این نیست ،شما فک کن عاشقانه دوستت داره وقتی ازارت میده ،نمیدونم چی بگم ولی تا زیر یه سقف نرفتید خوب فکراتو بکن ،هر چند که یه اشتباه خیلی بزرگ کردین ولی مهم نیست ،فقط فکر اسایش و ارامشت باش،و حداقل خیلی خیلی مواظب باش بچه نیاری حداقل تا ۵ سال دیگه
امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،
ابجی گلم ،به این راحتی نمیشه فهمید کسی ادم رو دوست داره یانه ،اصلا مسعله الان این نیست ،شما فک کن عا ...
راجب تایپیک اخرتون نظر میدم
امروز کسی محرم اسرار کسی نیست ـ ما تجربه کردیم،کسی یار کسی نیست ـ هر مرد شتر دار،اویس قرنی نیست ـ هر شیشه گلرنگ،عقیق یمنی نیست ـ بر مرده دلان پند مده،خویش میازار ـ زیرا که ابوجهل،مسلمان شدنی نیست ـ جایی که برادر به برادر نکند رحم ـ بیگانه برای تو برادر شدنی نیست ـ صدبار اگر دایه به طفل تو دهد شیر ـ غافل مشو ای دوست،که مادر شدنی نیست،،،،